« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
KONCERTI

Spremni za Morriseya?

U Paviljonu 9 očekuje se ukupno 2000 obožavatelja Morrisseya, iz Hrvatske i mnogih susjednih zemalja, a tek stotinjak ulaznica po cijeni od 299 kuna ostalo je u prodaji

Morrissey svira u petak na Velesajmu
Morrissey svira u petak na Velesajmu (Arhiva)
Više o

Zagreb

,

koncert

,

Morrissey

"Dakako, sjećam se nastupa u Zagrebu 2006, sjećam se koliko mi je značio i da uistinu nisam očekivao ništa, a dobio sam tako puno od posjetitelja", kazao je Morrissey u najnovijem intervjuu uoči zagrebačkog koncerta kojimpromovira svoj novi album "World Peace is none of Your Business", a koji će se održati u Paviljonu 9 Zagrebačkog velesajma 12. prosinca, s početkom u 21:30 sati.

U Paviljonu 9 očekuje se ukupno 2000 obožavatelja Morrisseya, iz Hrvatske i mnogih susjednih zemalja, a tek stotinjak ulaznica po cijeni od 299 kuna ostalo je u prodaji online na službenoj stranici festivalaiu dirty old SHOP-u u Zagrebu (Tratinska 22).

Ulaz za posjetitelje bit će otvoren već od 20 sati, a u 21:30 sati očekuje se uvodni video intro koji će zagrijavati atmosferu do nastupa indie barda. Ulaz za posjetitelje bit će na ulazu JUG 3 Zagrebačkog velesajma.Informacije o parkingu vozila mogu se potražiti na stranicama Zagrebačkog velesajma,dok se pravila ulaza i ostale sigurnosne informacije mogu se pronaći na stranicama INmusic festivala. Blagajna će biti otvorena isključivo ukoliko ulaznica ostane u prodaji, za što postoji vrlo mala mogućnost.Prije i poslije koncerta posjetitelji će se na štandu Prijatelja životinja moći informirati o raznim programima i aktivnostima, a za vrjerne obožavatelje je također organiziran i After Party koji će se održati u zagrebačkom klubu "Jabuka", nakon koncerta.

Koncertom Morrisseya, omiljenom indie ikonom i zasigurno jednim od kontroverznijih ličnosti na svjetskoj glazbenoj sceni, ujedno će započeti i koncertna sezona u kojoj će se obilježiti 10 godina održavanja INmusic festivala. Upravo je Morrissey bio jedan od prvih headlinera kojima je INmusic započeo svoju festivalsku priču - baš zato nadolazeći koncert Morrisseya na Zagrebačkom velesajmu zauzima posebno mjesto i neponovljiv osvrt na prvih deset godina INmusica. Koncert na prvom INmusicu 2006. godine bio je ujedno i Morisseyev najdraži nastup na toj turneji, i nakon devet godina, ljubav između zagrebačke publike i ovog buntovnog pjesnika ponovo će pokazati svoju najbolju stranu.

10.12.2014. 12:51:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh