« Glazba
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
SPEKTAKL

Spremište i Achromatic Attic predgrupe Manu Chao

Redovne ulaznice još se mogu kupiti po cijeni od 190 kuna na svim prodajnim mjestima Tisak media centra u Hrvatskoj, putem Tisak media webshopa te u Dirty Old Shopu u Zagrebu

Spektakl u dvorištu Velesajma
Spektakl u dvorištu Velesajma (Arhiva)
Više o

Manu Chao

,

Achromatic Attic

,

Spremište

,

predgrupe

Željno iščekivanom koncertu Manu Chao La Ventura koji će se održati 12. rujna u dvorištu Zagrebačkog velesajma pridružit će se i dva perspektivna mlada benda koji će zagrijati publiku prije nego Manu Chao uz prateći sastav kroči na pozornicu i još jednom ostavi traga u koncertnoj povijesti ovoga grada.

Radi se o zagrebačkim bendovima "Spremište", pobjednicima INmusic natječaja 2012. godine i "Achromatic Attic", pobjednicima ovogodišnjeg natječaja "Zasviraj sa Žujom". Nešto više o njima saznajte u nastavku.

Potražnja za ulaznicama je velika te se očekuje da će ulaznice biti rasprodane u vrlo kratkom roku, stoga savjetujemo svima onima koji ne žele propustiti ovaj koncert za pamćenje da požure po svoj primjerak.

Redovne ulaznice još se mogu kupiti po cijeni od 190 kuna na svim prodajnim mjestima Tisak media centra u Hrvatskoj, putem Tisak media webshopa te u Dirty Old Shopu u Zagrebu.

Dostupne su i online putem sustava Entrio, a adrese prodajnih centara i detalje online kupovine moguće je pronaći na internetskoj stranici INmusic festivala. Ulaznice za Fan Pit su rasprodane!

28.08.2013. 16:28:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh