« Zagreb
objavljeno prije 13 godina i 1 mjesec
UDRI PO DŽEPU

Sportaši protestiraju zbog cijena ulaznih karata na ŠRC Jarun

Do sada su svi športaši i članovi Uprave imali status besplatnih karata koji je već bio ugovoren osnovnim ugovorom o funkcioniranju Univerzijade 1987.g. - ŠRC Jarun

Kanuisti upozoravaju na već vidljivo smanjenje broja djece koja treniraju sportove na vodi na Jarunu
Više o

šrc jarun

,

cijene parkinga

,

Kanu klub Končar

Kanu klub Končar poslao je javnosti obavijest problemu koji ih muči s obzirom na to  da mjerodavne institucije kojima su se u više navrata obratili šute i ne poduzimaju nista... Neime, odlukom Zagrebačkog Holdinga od 11. 2. 2011. cijene ulaznih karata za članove neprofitnih športskih klubova na ŠRC Jarun iznose čak 210,00 kn godišnje. Do sada su svi športaši i članovi Uprave imali status besplatnih karata koji je već bio ugovoren osnovnim ugovorom o funkcioniranju Univerzijade 1987.g. - ŠRC Jarun. Ostali članovi Klubova plaćali su povlaštene karte od 100,00 kn godišnje.

Zbog najnovije odluke Holdinga djelovanje športskih klubova na Jarunu potpuno je poremećeno i dovodi se u pitanje i njihov opstanak, a posebno Kanu kluba Končar koji je najudaljeniji od ulaza u Jarun te nema mogućnost veze sa Klubom bez upotrebe vozila. Ovakvo povećanje cijene ulaza u Jarun neposredan je udar na športsku i društvenu djelatnost svih klubova na Jarunu (oko 15-ak klubova), jer je nakon ovolikog povećanja cijene ulaza već sada vidljivo opadanje broja članova Klubova, a posebno broja djece koji dolaze na treninge športova na vodi. Ističu da se Odluke Holdinga svake godine mijenjaju s promjenama direktora, te taj problem pritišće Klubove već godinama i krajnje je vrijeme da se on riješi trajno i zadovoljavajuće za Klubove i šport.

28.04.2011. 11:08:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh