« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 7 mjeseci
Novogodišnja noć

Split će na noge podići Shane Kehoe, Dejan Vallentino i Luka Jakir

Otkriveni gosti iznenađenja koji će nastupiti na splitskom novogodišnjem spektaklu Ministry of Sound

Više o

Spaladium Arena

,

Set2split

,

Nova godina

Set2Split danas je objavio imena gostiju iznenađenja, koji će uz Antoinea Clamarana, grupu TBF i Artists from Ibiza, na Staru godinu pod kapom Ministry of Sound nastupiti u splitskoj Spaladium Areni. Riječ je o tri ugledna DJ-a s međunarodnom karijerom. Njihova imena su Shane Kehoe (Irska), Dejan Vallentino (Švedska) i Luka Jakir (Hrvatska).

Shane Kehoe počeo je raditi kao DJ sredinom 90-tih i ubrzo počeo redovito osvajati natječaje i nagrade u DJ-ingu. Za podetiketu Ministry of Sounda, Housesexy, nastupa po cijelome svijetu kao rezident. Surađivao je s velikim imenima elektronske glazbe, poput Erika Morilla, Petea Tonga, Marka Knighta, Deep Dish, Mobyja te Sandera Kleinenberga. Njegove zavidne tehničke sposobnosti omogućuju mu da s lakoćom podigne energiju publike. Na taj način stvara dobru atmosferu i zbog toga je najčešće prvi izbor za Ministry of Sound na svim većim događanjima.

Dejan Vallentino karijeru počinje 1992. godine. Proslavio se nastupima u vodećim klubovima u Stockholmu, koji su mahom u vlasništvu Sturplans Grupe, što mu je donijelo i prve nastupe u londonskom Ministry of Soundu. I ondje je postigao veliki uspjeh te zbog toga često nastupa s Ministry of Sound rezidentima, kao i sa rezidentima druge velike producentske kuće elektroničke glazbe Global Underground. Posljednjih devet godina nastupa po cijeloj Europi i drugdje, a svirao je s mnogim legendarnim DJ-ima, poput Carla Coxa, Boba Sinclaira, Davida Guetta i Yvesa Larocke.

Luka Jakir talentirani je domaći DJ. Svoje prve nastupe zabilježio je u rodnoj Makarskoj, u klubu Gaudeamus. S osamnaest godina uključuje se u organizaciju klupskih događaja, a do danas u Hrvatskoj gotovo nema kluba u kojemu nije nastupao. Potpisuje ugovor s diskografskom kućom Dancing Bear, za koju izdaje album prvijenac Reflector Pt.1. Ove godine izdaje i album "Jungle" za etiketu Kaseta Music.

Rok za prijavu lokalnih DJ-a koji žele nastupiti na spektaklu Ministry of Sound, zbog pojačanog interesa medija i javnosti produžen je do ovog ponedjeljka, 7. prosinca, a glasovanje se zatvara  17. prosinca. Detaljnije informacije o natječaju DJ Battle mogu se pronaći na internetskoj stranici www.set2split.com.

Ulaznice za Ministry of Sound u Splitu u prodaji su putem prodajne mreže Eventima po prodajnoj cijeni od 200 kuna ili više. Osvojite ulaznice na Metro portalu!

Ministry of Sound najpoznatiji je svjetski brand za plesnu glazbu, noćnu zabavu i 'clubbing', koji godišnje priredi preko 800 događaja elektronske glazbe diljem svijeta, a posjeti ih više od 900,000 ljudi. Riječ je o jednom od najkvalitetnijih audio-vizualnih spektakala na svijetu. 

07.12.2009. 16:42:19
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh