« Život
objavljeno prije 5 godina i 9 mjeseci
EH, DA... :)

Spasite svoju vezu ili brak na jednostavan način

Parovi misle da su bitne velike stvari u vezi, ali to može značiti dugotrajno čekanje pravog trenutka, trenutka koji se možda nikad ne pojavi

Brza iznenadna pusa u prolazu znači puno
Brza iznenadna pusa u prolazu znači puno (Arhiva)
Više o

brak

,

razvod

,

veza

,

rutina

Kako parovi koji su upali u rutinu ili se već polako razilaze u mišljenjima, idejama i željama, mogu ponovo povezati i dati novi žar svojoj vezi?

Ako ćemo vjerovati američkog psihologici , idealan način za pokazivanje ljubavi i predanosti u vezi su - mikro-trenuci.

"To može biti brzinska pusa i zagrljaj u hodniku prije odlaska na posao, držanje za ruke dok gledate film ili zajedno idete spavati, izražavanje ljubavi gledajući se u oči, neki izraz zahvalnosti poput malog poklona, na primjer kupiti mu baš ta peciva koja voli ili iznenaditi ju s njezinim omiljenim čajem", savjetuje Williams.

Naime, obično parovi misle da su bitne velike stvari u vezi, ali to može značiti dugotrajno čekanje pravog trenutka, trenutka koji se možda nikad ne pojavi. "Kako se pojavi prilika, zgrabite ju. Napravite najviše što možete s onim što vam je dano u određenom trenutku", kaže Williams.

Možda uz ovaj savjet uspijete izbjeći hrvatski nezgodan prosjek - brak koji prosječno traje tek nešto manje od 15 godina...

20.07.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh