« Spektakli
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
SKUPA ORGANIZACIJA

Španjolska pjevačica zamoljena da ne pobjedi na Euroviziji

Pastora Soler priznala je kako su ju zamolili da učini sve kako ne bi pobijedila na Euroviziji jer Španjolska zbog krize nema novaca organizirati slijedeći natječaj

Fotografija vijesti
Više o

Eurosong

,

Španjolska

,

kriza

,

Pastora Soler

Pastora Soler, španjolska kandidatkinja na natječaju za najbolju pjesmu Eurovizije, otkrila je u četvrtak na javnoj televiziji kako su joj u njezinoj domovini savjetovali neka učini sve da ne pobijedi jer zemlja, utonula u financijsku i gospodarsku krizu, ne može na sebe preuzeti teret nadasve skupe organizacije idućeg natječaja, javlja Hina.

"Molimo te, nemoj pobijediti", rekli su, povjerila je 33-godišnja pjevačica u intervjuu za radio ABC Punto Radio, a zatim priznala da scenarij pobjede najviše zabrinjava javnu televiziju TVE.

"Ozbiljno misim da nije vrijeme ni za Španjolsku ni za španjolsku televizju" da pobijedimo na natječaju za najbolju pjesmu Eurovizije jer u tom bismo slučaju morali organizirati iduće natjecanje, a to stoji golemu svotu novca".

Soler je objasnila da si "Azerbajdžan, jer je bogat naftom, organizaciju može dopustiti, no mi najprije moramo izaći iz krize".

Soler će nastupiti u finalu Eurovizije u subotu s pjesmom "Quedate conmigo" (Ostani sa mnom).

Španjolska je četvrto gospodrastvo eurozone koje je zapalo u recesiju uz nezaposlenost od 24,44 posto, najveću među industrijskih razvijenim zemljama.

24.05.2012. 17:10:06
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh