« Hi-tech
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
NOVOSTI

Sony Xperia XZ4 prikazana na fotografijama

Osim poboljšanog hardvera, pa i načina izrade (metal, staklo, plastika), Sony Xperia XZ4 bit će dodatno ispolirana sa softverske strane

Sony Xperia XZ4
Sony Xperia XZ4 (Sony)
Više o

Sony

,

Xperia XZ4

,

Xperia XZ3

Dolaskom na tržište Xperia XZ3 modela, Sony je ulio nadu svojim poklonicima - dobili su što su tražili, a protivnici su ostali nemalo iznenađeni mogućnostima koje pruža Sony Xperia XZ3. Zaista, Xperia XZ3 je vrhunski pametni telefon kako god ga gledali - izradom, hardverom i softverom pa slobodno možemo reći da je cjelovit proizvod.

Kako to obično bude u industriji pametnih telefona i operativnih sustava, svaka zima ili jesen donosi nešto korisnicima novo. Popularni sajmovi potrošačke elektronike poput CES-a ili MWC-a kao stvoreni su za proizvođače pametnih telefona pa tako će i nadolazeći MWC sajam u Barceloni biti poseban za Sony.

Nismo bez razloga na početku teksta spomenuli Sony Xperia XZ3 pametni telefon, jer će na MWC sajmu biti predstavljen njegov nasljednik pod imenom Sony Xperia XZ4.

Osim poboljšanog hardvera, pa i načina izrade (metal, staklo, plastika), Sony Xperia XZ4 bit će dodatno ispolirana sa softverske strane. 

I dalje su prisutne ikonice Xperia dizajna kao i na aktualnoj Xperia XZ3. Osim Androida 9.0 Pie, Xperia XZ4 donosi i tzv: Sony Side Sense, odnosno mogućnost reagiranja pametnog telefona na jačinu pritiska korisnikova dlana pri desnoj strani uređaja.

Shodno jačini pritiska Xperia XZ4 donosi različite značajke koje se mogu predefinirati u postavkama. Sony Side Sense po prvi puta imamo prilike vidjeti u Sony Xperia XZ3 modelu dok će s dolaskom Xperia XZ4 ono biti dodatno poboljšano.

Sony Xperia XZ4 bit će predstavljena 25, veljače što je ujedno i prvi dan MWC sajma te narednih četiri dana do 28. veljače bit će pokazatelj što nas to očekuje u aktualnoj 2019, godini pa i prvoj polovici 2020. 

>> Pratite vijesti iz Hi Tech rubrike na Facebook stranici Hi Tech by Metro Portal i na Instagramu >>

Piše: Nino Krstačić
23.01.2019. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh