« Hi-tech
objavljeno prije 3 godine i 7 mjeseci
NOVOSTI

Sony Cinema Line linija kamera

Nova serija proširit će se izvan osnovnih čimbenika kinematografske kamere i profesionalnih videokamera

Sony Cinema Line
Sony Cinema Line (Sony)
Više o

Sony

,

Cinema Line

Cinema Line će pružiti ne samo prestižni kinematografski izgled kultiviran velikim iskustvom u digitalnoj kinematografskoj produkciji, već i poboljšanu operativnost i pouzdanost koje udovoljavaju raznim potrebama stvaratelja. Nova serija proširit će se izvan osnovnih čimbenika kinematografske kamere i profesionalnih videokamera.

Sony je 2000. godine predstavio HDW-F900, koji je označio početak povijesti digitalne kinematografije kao prva 24p kinematografska kamera na svijetu. VENICE i drugi proizvodi uslijedili su kao odgovor na nebrojene dijaloge s kinematografima i autorima slika.

Postojeći proizvodi iz asortimana tvrtke Sony bit će dio Cinema Line-a, uključujući VENICE i FX9. VENICE je postao prvi izbor za digitalnu filmsku produkciju, a FX9 ima izvanredne rezultate u dokumentarnoj produkciji. Sljedeći je korak novi model koji će se svidjeti širokom spektru vizualnih kreatora. Sony će objaviti i isporučiti ovaj sljedeći dodatak asortimanu, FX6 kameru, do kraja 2020. godine.

Svaka će kamera iz serije Cinema Line razvijati s povratnim informacijama korisnika: Nadogradnja verzije 3 FX9, dostupna 2021. godine, vidjet će dodatak S700PTP* koji omogućuje daljinsko upravljanje Sonyjevom kamerom, Center Scan način rada za Super 16 mm objektiv i podršku B4 objektiva s njegovim adapterom, kao i ostale značajke.

Paralelno, od studenog 2020. godine, kamera VENICE vidjet će nekoliko dodatnih značajki u svojoj verziji V6.0 koje će poboljšati operativnost u okruženjima emitiranja i uživo.

Piše: Sanja Ledinek
04.09.2020. 10:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh