« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 9 mjeseci
5. KOLO PREMIERSHIPA

Šokantan poraz Arsenala, Klasniću zaradio crveni karton

Nakon vodstva Topnika od 2:1 na poluvremenu, Blackburn je na krilima fenomenalnog Nigerijca Yakubua na kraju pobijedio s 4:3

Fotografija vijesti
Više o

Arsenal

,

Premiership

,

Ivan Klasnić

,

Premier liga

,

Blackburn Rovers

Blackburn i Arsenal odigrali su najbolju utakmicu 5. kola Premiershipa u kojoj su domaćini bili bolji s 4:3, a Arsenal je zabio čak dva autogola, piše Hina.

Utakmica je ponudila puno uzbuđenja, a Arsenal je nakon prvog dijela vodio s 2:1. Junak utakmice bio je Nigerijac Aiyegben Yakubu (25, 59) s dva zgoditka u svojem debiju za Blackburn, dok su Song (50) i Koscielny (68) pogađali svoju mrežu. Kod momčadi Arsenea Wengera strijelci su bili Gervinho (10), Arteta (33) i Chamakh (84).

Arsenal je katastrofalno započeo prvenstvo jer nakon pet kola imaju tri poraza i samo četiri boda, dok je Blackburn ubilježio prvu pobjedu.

Bolton je na domaćem terenu poražen od Norwicha sa 1-2, a hrvatski igrač u redovima domaćina Ivan Klasnić dobio je crveni karton u sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena (45+1). Nakon pobjede u prvom kolu Bolton je nanizao četiri uzastopna poraza.

Everton je svladao Wigan sa 3-1. Pogotke za Everton zabili su Phil Jagielka (33), Apostolos Vellios (84) i Royston Drenthe (90+8), a strijelac za Wigan bio je Franco Di Santo (31).

Aston Villa i Newcastle su odigrali neodlučeno 1-1. Povela je Villa golom Gabriela Agbonlahora u 13. minuti, a poravnao je Leon Best u 57.

U nedjelju su na rasporedu dva velika derbija Manchester United - Chelsea, te Tottenham - Liverpool, a sastaju se još i Fulham - Manchester City i Sunderland - Stoke.

17.09.2011. 20:39:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh