« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
MLJAC

Sok za savršeno zdravlje

Ukoliko patite od neke tegobe, retoksikacije organizma ili jednostavno želite povećati svoju vitalnost i energiju, napravite kuru od 41 dan sa ovim sokom i rezultati će biti fantastični

Čarobna kombinacija za zdravlje i energiju
Čarobna kombinacija za zdravlje i energiju (Shutterstock)
Više o

cikla

,

mrkva

,

krastavac

,

prirodni sokovi

Ciklamrkva krastavac su namirnice koje obiluju vitaminima, mineralima, enzimima i ostalim elementima koji su važni za ljudski organizam, a kombinacija ovih namirnica djeluje čarobno.

Sok pripremljen od ovih namirnica u istim količinama preporuča se za liječenje i ublažavanje svih tegoba.

Ukoliko patite od neke tegobe, retoksikacije organizma ili jednostavno želite povećati svoju vitalnost i energiju, napravite kuru od 41 dan sa ovim sokom i rezultati će biti fantastični. U čemu je tajna?

Sok od krastavaca je najbolji prirodni diuretik, pospješuje izlučivanje urina i time pomaže u izbacivanju toksina iz tijela. Sadrži preko 40% kalija, zbog čega je odličan za reguliranje krvnog tlaka.

U kombinaciji sa sokom od mrkve i cikle pomaže u liječenju reumatskih oboljenja koja nastaju zbog prevelikog nakupljanja mokraćne kiseline u krvi.

Cikla u ovoj kombinaciji, čisti crijeva, sprječava nastanak kancerogenih oboljenja, popravlja cirkulaciju, liječi anemiju. Bez obzira kakav zdravstveni problem imali, ovo je sok koji će vam zasigurno pomoći u postizanju i održavanju zdravlja čitavog organizma.

20.09.2016. 15:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh