« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 6 mjeseci
Stanje na cestama

Snažna bura i snijeg ometaju promet

Ružno vrijeme na početku vikenda usporilo je promet na dobrom dijelu prometnica u unutrašnjosti zemlje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (HAK)
Više o

snijeg

,

bura

,

HAK

,

stanje na cestama

Zbog jake bure dionicom autoceste A 1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, državnom cestom D54 Maslenica- Zaton Obrovački i Jadranskom magistralom od Senja do Svete Marije Magdalene smiju prometovati samo osobna vozila.

Paškim mostom zabrana je prometovanja za I.skupinu vozila (autobuse na kat, motocikle, vozila s kamp prikolicama).

Jak vjetar povremeno usporava promet na dionici autoceste A 6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Kolnici su mokri ili samo vlažni od kiše u Slavoniji središnjoj i sjevero-zapadnoj Hrvatskoj, a u Gorskom kotaru i Lici od snijega te je zbog niskih temperatura moguća poledica. Upozoravamo vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, te da održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Zimski uvjeti proglašeni su na državnoj cesti D 506 Dobroselo-Mazin-Bruvno te je zabranjeno prometovanje za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok svi ostali moraju imati zimsku opremu.

Zbog radova na riječkoj obilaznici zatvoren je izlazni krak na čvoru Škurinje u smjeru Istre, a do sutra u 16 sati i dionica riječke obilaznice između čvorova Orehovica i Škurinje. Obilazak je kroz grad Rijeku.

Zbog teretnog vozila u kvaru na dionici Ličke magistrale između Gračaca i Knina (D 1) promet teče jednim trakom, naizmjence, uz privremenu prometnu signalizaciju. Vozače molimo za oprez. (hak/metro-portal)

12.12.2009. 07:34:24
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh