« Fun
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
LIJEK ZA DOSADU

Snađite se u Googleovom labirintu i upoznajte svijet

Cilj igre Cube je u što kraćem vremenu kroz labirint zgrada i ulica svjetskih metropola dovesti kuglicu do zadane lokacije - poznate znamenitosti

Nađite izlaz iz labirinta ulica i zgrada
Nađite izlaz iz labirinta ulica i zgrada (Screenshot)
Više o

Google

,

Google Maps

,

labirint

,

Google doodle

,

Cube

Kako bi privukao nove korisnike te zadržao stare, Google svako malo lansira ili neku zanimljivu i inovativnu zezanciju ili novu aplikaciju. Nakon zbijanja šala s Chuckom Norrisom, igranju s gravitacijom, nedavnim Zerg Rushom i istraživanja svijeta s Google Earthom iz internetskog giganta stigla je igra labirinta.

Riječ je o igri Cube u kojoj je vaš cilj da lopticu u što kraćem vremenu provedete kroz labirint ulica i zgrada svjetskih metropola sve do zadane atrakcije specifične za taj grad.

U samoj srži igra Cube je vodič za korištenje Google Mapsa. Naime, dizajnirana je tako da korisnike upozna sa raznim opcijama koje su ugrađene u interaktivnu kartu svijeta. Primjerice, na drugom od osam nivoa igre, saznajete da Google Maps ima mogućnost prikazivanja cesta koje su najsigurnije za bicikliste.

Treći nivo skreće pažnju na prometno stanje, četvrti na korištenje podzemne željeznice kao alternativnog sredstva prijevoza, a šesti i sedmi na mjesta, poput dućana, restorana i noćnih klubova, koje je netko ocijeni i preporučio.

Iako Cube neće osvojiti nagradu za video igru godine, morate biti vrlo oprezni jer je ekstremno zarazna, pogotovo ako imate nekoga kraj sebe s kime se možete natjecati u postavljanju boljeg vremena.

Ako ju želite zaigrati on-line posjetite stranicu playmapscube.com. Naše najbolje vrijeme je 3 minute i 32 sekunde, koje je vaše?  

30.04.2012. 12:18:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh