« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
SAZNAJEMO

Smilje - nježnost za bezvremensku ljepotu

Smilje ili imortelle dobro je poznata mediteranska biljka s izvanrednim svojstvima. Iako naizgled nježna zapravo posjeduje nevjerojatnu snagu i vrlo je izdržljiva

Olivalove kreme od smilja
Olivalove kreme od smilja (Olival)
Više o

Olival

,

smilje

,

kreme od smilja

Potpuno prirodni sastav, kombinacija visokovrijednih ulja s biljnim ekstraktima i eterično ulje smilja glavne su odlike Olivalove linije za lice od smilja.

Smilje ili imortelle dobro je poznata mediteranska biljka s izvanrednim svojstvima. Iako naizgled nježna zapravo posjeduje nevjerojatnu snagu i vrlo je izdržljiva budući da raste na kamenjaru. Posjeduje anti-age djelovanje, ublažava bore i revitalizira kožu koja doista blista. Sve tri kreme posjeduju međunarodni certifikat za prirodnu kozmetiku Natrue.

U kolekciji se nalaze tri kreme za lice, a podijeljene su prema tipovima kože:

Ekstrahidratantna dnevna krema (69,90 kn): Namijenjena je normalnoj, suhoj i osjetljivoj koži. Sadrži ulje jojobe i pšeničnih klica, ekstrakt matičnjaka i mrkve. Kožu hrani, njeguje i daje joj vlažnost.

Regenerativna krema za posebnu njegu (59,90 kn) za problematičnu kožu sklonu aknama, mješovitu i masnu kožu. Obogaćena je uljima makadamije i noćurka uz dodatak ekstrakta nevena i gospine trave. Potiče obnavljanje površinskih stanica kože te ju hrani i daje joj vlažnost.

Ekstra bogata noćna krema (62,90 kn) za sve tipove kože : ekstra bogata krema s uljem smilja za noćnu njegu. Sadrži ulje masline, sezama i marelice uz ekstrakt kamilice i aloa vere. Opušta i obnavlja kožu.

Važno je napomenuti da su sve tri kreme pakirane u posebne bočice gdje proizvod ne dolazi u kontakt sa zrakom ili rukama u tzv. „airless pumpicu" pa je moguće jednostavno istisnuti potrebnu količinu kreme.

 

Kreme od smilja možete kupiti u DM-u, Intersparu, COSMU,BIPA, Miller, Superkonzumi

bolje opremljenim ljekarnama

21.10.2015. 13:56:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh