« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 6 mjeseci
NAJAVE

Slow Motion Suicide zatvara Vintage ljetni vrt

Najveći utisak na njih su ostavili alternativni rock pop bandovi devedesetih kao što su Incubus, Foo Fighters, R.E.M...

Zatvara se Ljetni vrt
Zatvara se Ljetni vrt (Vintage Industrial)
Više o

zatvaranje

,

Slow Motion Suicide

,

Vintage ljetni vrt

Jesen u Zagreb donosi Slow Motion Suicide uz lagani nalet vjetra na kojem ka iščeznuću odlebdiše listovi žuti, crveni, smeđi i plavi. Ne propustite uloviti što vam spremaju na posljednjem ovosezonskom koncertu u Ljenom vrtu Vintage Industriala

Ovaj bend je prošle godine izazvao veliko zanimanje među publikom, ali i kritikom, koja od izlaska istoimenog debitantskog albuma pomno prati svaki njihov korak.

S obzirom na kvalitetu modernog rock-zvuka koji predstavljaju u pjesmama, ali i na trud koji ulažu u snimanje spotova, vrlo su brzo isplivali na površinu domaće rock-scene. Električnim nastupom na INmusic festivalu pobudili su pozornost i strane publike, a samo nekoliko dana poslije kao predgrupa Nouvelle Vague u Zagrebu pokazali da fantastično funkcioniraju i u akustičnoj verziji.

Nikša je vokal Slow Motion Suicidea, zagrebačkog rock benda koji trenutno radi na drugom albumu. Samoprozvana micica, odsvirat će set autorskih pjesama s prvog i par novih koje će se naći na drugom albumu. Pokušat će ne svirat covere, ali nemre niš obećat. Tko će mu praviti društo na pozornici, tek ćemo vidjeti.

Najveći utisak na njih su ostavili alternativni rock pop bandovi devedesetih kao što su Incubus, Foo Fighters, R.E.M... 

25.09.2018. 17:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh