« Život
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
MA DA?

Slomljeno srce liječi se - aplikacijom?

Oni koji su je testirali kažu da ništa simpatičnije nisu vidjeli i da je utješna - baš ono što vam u tom trenutku treba

Što reći?
Što reći? (Arhiva)
Više o

aplikacija

,

prekid

,

Break-Up Boss

Australka Zoe Foster Blake lansirala je aplikaciju koja će vam pomoći preboljeti prekid veze i riješiti se bivšeg. "Zašto bi prekid diktirao vaš život - utjecao na vaše raspoloženje, prehrambene navike, odnose, san i sve drugo? Odj... to. Morate ponovno stvari uzeti u svoje ruke. Vi ste gazda svog prekida. Učinite da radi za vas.  Na sreću, tu je aplikacija Break-Up Boss koja će vam pomoći u tome", kaže kolumnistica i stručnjakinja za veze. 

"Pišem o odnosima već deset godina, a većina ljudi koja meni piše upravo je prekinula ili prolazi korz prekid. No, o toj temi ne postoji ništa jednostavno i jasno, a ja smatram da bi trebalo postojati i zato sam razvila aplikaciju", objašnjava ova simpatična Australka. 

Oni koji su je testirali kažu da ništa simpatičnije nisu vidjeli i da je utješna - baš ono što vam u tom trenutku treba.  Pomoću Break-Up Bossa lakše ćete artikulirati osjećaje te pronaći savjete koji će vas utješiti i podići vam raspoloženje.

Ukoliko dođete u napast da svom bivšem pošaljete poruku, aplikacija će vas nježno  odgovoriti i objasniti vam da to nije najpametnija stvar koju sada možete napraviti. 

03.10.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh