« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 5 mjeseci

Slavica i Bernie zajedno u Beogradu

Trakavica oko rastave najbogatijih svjetskih jet-settera izgleda dobiva romantičan rasplet

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

F1

,

Bernie Ecclestone

,

Slavica Ecclestone

Prvi čovjek Formule 1 Bernie Ecclestone neće se, prema vlastitim tvrdnjama, razvesti od svoje 28 godina mlađe supruge Slavice, a njih dvoje se trenutno nalaze u Beogradu gdje će proslaviti Novu godinu, prenio je u nedjelju beogradski internetski portal "Pressonline".

Svjetski mediji posvetili su puno pažnje najavi pomirenja izmedju Berniea (78) i Slavice (50), a pomirenje je najavljeno prije nekoliko dana na rođendanskoj zabavi njihove mlađe kćeri Petre.

Petra je svoj dvadeseti rođendan slavila u klubu "Anabels" u Londonu, u društvu njezina dečka, sestre Tamare i oca Berniea, kada se pojavila Slavica i čitava obitelj Ecclestone ponovo je bila na okupu, što je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje nakon što je u medije dospjela vijest o razvodu.

Krajem studenoga Slavica Ecclestone, bivši fotomodel iz Hrvatske, potvrdila je kako traži razvod nakon 24 godine braka. Prema procjeni odvjetnika to je mogao biti najskuplji razvod u povijesti Velike Britanije jer se bogatstvo Berniea Ecclestonea procjenjuje na 2,8 milijardi eura.

Petra i Tamara također su bile u centru pažnje svjetskih medija koji su prenosili da su djevojke pale u depresiju nakon što je Slavica podnijela zahtjev za razvod braka.

Slavica i Bernie vrijeme sada provode u jednom privatnom apartmanu u društvu mnogobrojnih prijatelja i planiraju proslavu Nove godine. (metro-portal)

Prvi puta u Srbiji oni su bili zajedno 2007., na dočeku pravoslavne Nove godine kada im je u restoranu "Bolero" domaćin bio pjevač Zdravko Čolić.

Njih dvoje su se tada sastali i s tadašnjim srbijanskim premijerom Vojislavom Koštunicom, a bilo je riječi i o eventualnom dolasku Formule 1 u Beograd. (hina/metro-portal)

29.12.2008. 09:56:25
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh