« Hi-tech
objavljeno prije 1 mjesec
COOL

Skyscanner na Petal Searchu

Milijuni korisnika Petal Searcha od sada mogu lakše pronaći i usporediti cijene letova s konkurentnim cijenama

SkyScanner
SkyScanner (Huawei)
Više o

skyscanner

,

Petal Search

Huawei, vodeća svjetska tehnološka kompanija i jedan od najvećih svjetskih pružatelja informacijske i komunikacijske tehnologije i infrastrukture najavio je strateško partnerstvo s tvrtkom Skyscanner, vodećom globalnom platformom za putovanja koja pomaže milijunima putnika pronaći najpovoljnije opcije za letove, hotele i najam automobila, sve u svrhu obogaćivanja ponude Huawei Mobile Servicesa s novim mogućnostima pretraživanja letova.

Aplikacijsko programsko sučelje Skyscanner Flight Searcha drži vodeću poziciju na tržištu i sadrži globalne ponude više od tisuću dobavljača, a sada je integrirano u Petal Search i Petal Maps, bazne aplikacije Huawei Mobile Servicesa. Korisnici sada mogu lako pretraživati i razmatrati opcije letova, hotela i najma automobila na lokacijama diljem svijeta prije nego što ih aplikacija preusmjeri na platformu dobavljača kako bi dovršili kupnju.

Programsko sučelje Skyscanner aplikacije, od sada integrirano s Petal Searchom, svim korisnicima koji planiraju putovanje pruža jedinstvene preporuke i niz funkcija s personaliziranom pretragom putovanja kako bi svakom korisniku omogućio autentično iskustvo putovanja. Pristup ovom novom kanalu za putovanja omogućen je putem više sučelja, bilo da se radi o aplikaciji Petal Search, web verziji Petal Searcha ili jednostavnom pretragom putem tražilice koja je već integrirana u EMUI mobilnog operativnog sustava.

Ova integracija bit će dostupna 40 milijuna mjesečno aktivnih korisnika Petal Searcha u 170 zemalja i preko 28 milijuna mjesečno aktivnih korisnika Petal Mapsa u 160 zemalja. U početku će funkcije aplikacije biti dostupne na europskom tržištu, dok će se kasnije integrirati na globalnoj razini pa će tako svi korisnici Petal Searcha imati pristup identičnim ponudama i cijenama kao i korisnici Skyscannera.

Sonja Balcer, direktorica marketinga Skyscannera rekla je: „Drago nam je što putem našeg aplikacijskog programskog sučelja koje je vodeće u industriji, zajedno s tvrtkom Huawei, možemo brojnim korisnicima omogućiti pristup i pretraživanje letova. Korisnici Petal Searcha sada mogu pronaći milijune kombinacija letova do brojnih odredišta diljem svijeta uz najkonkurentnije cijene na tržištu. Ovo je važan trenutak za turističku industriju i veselimo se što ćemo graditi pobjedničku poziciju na globalnoj i lokalnoj razini u nadolazećim mjesecima i godinama".

Partnerstvo dolazi u pravom trenutku dok se globalno zrakoplovstvo oporavlja i putnici žele planirati ljetne odmore, a ograničenja na granicama popuštaju diljem svijeta. Nedavni podatci istraživanja koje je naručio Skyscanner otkrivaju da 86% putnika planira potrošiti više ili isto na putovanja u usporedbi s vremenom prije pandemije, pri čemu polovica troši više nego što je trošila prije pandemije. Potražnja za putovanjima povećala se diljem svijeta, a globalni opseg pretraživanja putovanja raste i do 20% mjesečno, uspoređujući podatke iz veljače i ožujka 2022. godine.

Kako turistički sektor jača, kao i povjerenje korisnika, mislimo da je ovo savršeno vrijeme da potaknemo korisnike da se vrate putovanjima. Želimo podržati avanturistički način razmišljanja izgradnjom novih i postojećih partnerstva s tvrtkama čije je poslovanje vezano za putovanja te na taj način dodatno izgraditi i pozicionirati Petal Search kao učinkovit i pouzdan alat i pratnju na putovanju", rekao je Jaime Gonzalo, potpredsjednik Huawei Mobile Servicesa u Europi. „Integracija Skyscannera u Petal Search označava novu prekretnicu za našu predanost radi s tržišnim liderima i inovatorima, kao što je i Skyscanner koji posluje s više od 1.000 dobavljača te koji također cijeni naš trud i želju da krajnjim korisnicima pružimo više izbora. To je zasigurno pobjednički pristup".

Izvorna tražilica Huawei Mobile Servicesa Petal Search koristi najnovija tehnička dostignuća tvrtke kako bi korisnicima na globalnoj razini pružila mogućnosti kognitivnog pretraživanja. Cilj je pružiti iskustvo pretraživanja ispunjeno visokokvalitetnim sadržajem i uslugama, u partnerstvu s vodećim pružateljima usluga u svim sektorima, kako bi korisnicima Huawei pametnih telefona učinili svaku svakodnevnu potrebu što lakšom. Svi korisnici Huawei pametnih telefona na svojim uređajima mogu pronaći predinstalirani Petal Search pa tako i korisnici nedavno predstavljenog pametnog telefona nova 9 SE imaju pristup milijunskim letovima diljem svijeta. Pored nova 9 SE, u prodaji će se uskoro pronaći i novi pametni satovi Watch GT 3 Pro serije.

Potražite letove sa svog telefona koristeći Petal Search.

27.05.2022. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh