« Seks
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
MMM :)

Skrivene erogene zone za vrhunski užitak

Postoje prilično neočekivane erogene zone koje vam mogu pomoći da doživite nevjerojatno seksualno iskustvo sa svojim partnerom

Leđa su vrlo senzualno mjesto na tijelu
Leđa su vrlo senzualno mjesto na tijelu (Arhiva)
Više o

kosa

,

leđa

,

erogene zone

,

čelo

,

dlanovi

Erogene zone nekim su muškarcima velika tajna, jer misle da kod žena postoji samo jedna, a i ta je zapravo seksualni organ. Oni malo informiraniji znaju i da su stopala, unutrašnja strana bedara ili vrat mjesta na koja treba obratiti pažnju prije samog seksa, no ima toga još.

Ako spadate u one kojima nikad dosta dobrih informacija kako poboljšati seks, evo par erogenih zona za koje vjerojatno niste znali, a dobro će vam doći tijekom predigre.

Tako su, primjerice, leđa vrlo senzualan dio ljudskog tijela koji se, osim laganom masažom, može vrlo uspješno stimulirati nježnim poljupcima, a tijekom seksa čvrst stisak na leđima diže temperaturu u trenu na još višu razinu.

Dlanovi su vrlo osjetljivi na dodir, pa će već i prelaženje prstima po partnerovim dlanovima dok gledate televiziju poslati vrlo jasnu poruku za što ste trenutno raspoloženi i početi stvarati atmosferu ugode.

Nakon toga možete prijeći na milovanje kose - vrlo je opuštajuće, a kad spustite i par poljubaca na čelo, počet će se aktivirati hormoni koji potiču dobro raspoloženje i opuštanje i atmosfera će postati bitno toplija ...

11.09.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh