« Žene
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
ZNATE LI?

Sklonost lošim dečkima ima i ime...

Znate onu o ženama i lošim dečkima? E, ovo je objašnjenje, a ako vam zvuči pomalo sumanuto, u pravu ste...

Kriminalci su privlačni?
Kriminalci su privlačni? (Arhiva)
Više o

ljubav

,

žene

,

loši dečki

Hibristofilija - čudno ime koje zvuči kao neka rijetka bolest zapravo je sklonost (seksualna, naravno) ka osobama koje su počinile kaznena djela, a žene ponajviše privlače serijske ubojice, seksualni prijestupnici i vođe kulta.

"U gotovo svakom zatvoru se dogodi da se ženske radnice ili odvjetnice, terapeutkinje, čuvarke upuste u vezu sa zatvorenicima", kazao profesor forenzičke psihologije.

Postoje priče da je čak i Bundy bio u vezi s jednom od svojih odvjetnica.

"Kriminalci su na neki način savršen partneri. Žene sve vrijeme znaju gdje je njihov muškarac, a s njim onda dijele samo pozitivna iskustva. To je jedna vrsta 'sigurne' veze koju mogu kontrolirati", kazao je profesor.

Žene nemaju obvezu da za ovakvim muškarcima čiste i peru, a kada se nađu tijekom posjeta u zatvoru, oni se ponašaju savršeno jer se to od njih zahtjeva da bi imali pravo na naredni posjet.

One traže pažnju od prijatelja, obitelji i medija svojom bombastičnom i uzbudljivom ljubavnom pričom, a pored toga same sebe najčešće smatraju brižnom osobom jer su tu za čovjeka protiv kojeg su se svi okrenuli.

Bijeg od dosadne svakodnevice i adrenalin koji ova veza budi se uglavnom sviđa ženama sa hibristofilijom.

Muški prijestupnici su često dobri manipulatori, pa se ne zna da žene privlače iz razloga što su osuđeni ili što one vjeruju da su nevini i nepravedno optuženi

12.05.2019. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh