« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine i 1 mjesec
ZANIMLJIVO

Skidajte kile - čajem

U slučaju da trebate skinuti do dva kilograma u jednom danu kako biste se drugi dan uvukli u haljinu ili odijelo koje je postalo premalo, ovo je dijeta za vas

Kad to trebate napraviti brzo...
Kad to trebate napraviti brzo... (Arhiva)
Više o

čaj

,

čajna dijeta

Dijete upravo počinju - prvi dani ožujka vrijeme je za skidanje kilograma, jer definitivn više nemamo debelu odjeću i treba izgledati bolje nego tijekom zime, a ima i onih koji zbog zimske hrane više ne mogu obući gotovo svu odjeću.

Naravno, problem je još veći ako trebate na brzaka uću u neku haljinu (ili hlače) koje će vam trebati ovih dana, pa evo jedna brzinska dijeta koja radi bez problema.

Naime, čajna dijeta od zelenog čaja s mlijekom novi je hit zbog učinkovitosti - u jednom danu možete na taj način skinuti između pola i dva kilograma, što će sjajno doći svima koji se na brzaka moraju uvući u neku odjeću koja se "smanjila".

Dijeta s mlijekom i zelenim čajem - recept

1.5 litre mlijeka (nemasnog)
2 žličice listova zelenog čaja

Prokuhajte mlijeko i ohladite ga na 70 stupnjeva, pa zatim dodajte listiće zelenog čaja. Poklopite i ostavite 20 minuta, nakon čega procijedite mlijeko i pijte tijekom dana, svaka dva sata po jednu šalicu. U međuvremenu možete konzumirati samo običnu vodu.

Dijeta se preporučuje svima koji se trebaju riješiti viška vode u organizmu, a drži se jedan dan, maksimalno dva puta mjesečno. Naravno, kronični bolesnici morali bi se prije ove dijete konzultirati sa svojim liječnikom.

01.03.2021. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    01.03.2021. 10:09
    ma super i to je zdrava terapija za skidanje kila..
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh