« Svijet
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
WTF?!

Sjeverna Koreja priprema novi nuklearni test?

Prema zadnjim vijestima, Sjeverna Koreja pozvala je stanovništvo na potpunu evakuaciju pogranične zone s Južnom Korejom

Što će se dogoditi sutra ili prekosutra?
Što će se dogoditi sutra ili prekosutra? (Arhiva)
Više o

Južna Koreja

,

Sjeverna Koreja

,

nuklearni pokus

,

Treći svjetski rat

,

nuklearni udar

Sjeverna Koreja priprema četvrti nuklearni pokus, tvrde obavještajne službe Južne Koreje koje su izvijestile o uočenim manevrima oko mjesta na kojem Sjeverna Koreja obavlja svoje podzemne pokuse.

Činjenica da su stranim diplomatima sugerirali odlazak iz zemlje uz poruku da im nakon 10. travnja više neće mogi garantirati sigurnost izazvala je malu buru u medijima, da bi ruski ministar vanjskih poslova Lavrov pokušao smiriti situaciju riječima da se radi o pretjerivanju.

Uz to, dolaze i informacije da se sprema lansiranje dalekometne rakete, postavljeni su lanseri za rakete srednjeg dometa, a retorika Sjeverne Koreje je i dalje ratnička.

Što će se zapravo dogoditi sutra ili prekosutra, i dalje je u domeni spekulacija i spinova, tako da ćemo ipak morati pričekati. 

Nije loše podsjetiti na sjevernokorejski satelit koji je pao u zaborav, a i dalje lebdi u orbiti oko Zemlje, a čudno se ponaša ...

Zadnje vijesti koje su stigle iz Sjeverne Koreje kažu da je stanovništvo uz granicu s Južnom Korejom pozvano na potpunu evakuaciju, kaoi svi radnici iz zajedničke industrijske zone Kaedong, u koju su već prošlog tjedna zabranili prilaz radnicima iz Južne Koreje.

08.04.2013. 11:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh