« Glazba
objavljeno prije 5 godina i 7 mjeseci
USPJEH

Sjajni Tyger Lamb nastupaju na Loftas festivalu u sklopu Europavox projekta

Mladi zagrebački band Tyger Lamb nakon koncerta na INmusic festivalu #13 osvajaju europske pozornice kao odabranici Europavox coaching programa!

Tyger Lamb na europskim festivalima
Tyger Lamb na europskim festivalima (INmusic)
Više o

Tyger Lamb

,

Europavox

Mladi zagrebački bend Tyger Lamb ove su se godine predstavili na Europavox festivalu u francuskom Clermond Ferrandu gdje su od strane profesionalaca iz šest europskih zemalja izabrani kao hrvatski finalisti Europavox coaching programa.

U sklopu Europavox projekta nastupaju i na Loftas festivalu koji se održava 7. i 8. rujna u litvanskom Vilniusu. INmusic festival partner je Loftas festivala u Europavox projektu te već dugi niz godina omogućava domaćim bendovima da se kroz europske festivale i ovaj odlični projekt predstave stranoj publici i razvijaju međunarodnu karijeru.

Tyger Lamb je četveročlani bend iz Zagreba osnovan krajem 2016. godine. Nakon što su pod utjecajem bluesa, surfa, soula, duba i drugih stilova spašenih od zuba vremena mutirali u jedno biće, u svibnju 2018. na svijet donose kroniku svog rođenja, "Born into This". Dok se Blake i Bukowski okreću u grobu, Tyger Lamb laje na mjesec, a priča i u snu. Iako su još mladi, vole sve što vole stari i poštuju narodne običaje, slobodno ih pozovite u svoju krčmu - ova talentirana četvorka zaslužuje vašu pažnju!

INmusic festival je ponosni partner cijenjenog Europavox projekta. Europavox projekt predvođen Europavox Festivalom sufinanciran je od strane Europske komisije kao važan program za poticanje međueuropske suradnje i doprinos suvremenoj kulturi i glazbi. Europavox okuplja partnere iz sedam europskih država i najvažnije glazbene promotore i festivale u svakoj od partnerskih zemalja s ciljem poticanja razmjene suvremenih autorskih izvođača iz svih dijelova Europe, razvijanju inovativnih pristupa na području europske glazbene industrije te zajedničkom javnom zagovaranju bogatstva i raznolikosti interkulturalne europske baštine.

INmusic festival #14 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji jarunskih otoka u Zagrebu od 24. do 26. lipnja 2019. godine. U prodaji su trodnevne ulaznice za 14. INmusic festival koje se mogu nabaviti na službenom INmusicovom webshopu po cijeni od 399 kn (+ troškovi transakcije). Cijena kamp ulaznica za sljedeću godinu iznosi 250 kn (+ troškovi transakcije) te ih se također može nabaviti putem festivalskog webshopa.

07.09.2018. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh