« Lifestyle GASTRO
objavljeno prije 5 godina i 10 mjeseci
MMMM

Sjajan spoj burgera i piva

Kad te pozovu na predstavljanje piva i burgera u pivnicu Mali Medo u Tkalči, duboko uzdahneš i kao nezainteresirano potvrdiš dolazak... jer znaš što te čeka :)

Ivan Zidar radi genijalne burgere
Ivan Zidar radi genijalne burgere (Samir Cerić Kovačević)
Više o

pivo

,

ljeto u Zagrebu

,

Mali Medo

,

Hendrix

,

Ivan Zidar

,

Mason burgers & stuff

Sjajna kombinacija burgera i piva ovog se tjedna predstavila na najbolji mogući način u pivnici Mali Medo u Tkalčićevoj gdje smo jednostavno doći.

Naime, Mali Medo je proširio ponudu općepoznatim Mason burgers & stuff, a za ovu je priliku chef Ivan Zidar došao sam pripremiti svoje genijalne burgere za nas, skromne novinare... i naravno da nas je oduševio.

Najbolji chef Burger festivala prošle godine ima svoj signature Brioche bun koji se jednostavno topi u ustima, a kad unutra zamiješa svoje meso i priloge, morate se pripremiti na pravi festival okusa...

Naravno, nije loše cijelu priču zaliti kako treba, a tu su bila dva pivca za svakakve živce - Hendrix i Ljeto u Zagrebu.

Prvoga bismo gulili na plaži cijelo ljeto, bez iznimke, jer ovaj je lagani session lager nastao u kolaboraciji s The Garden Brewery i stvarno je čudo, a žitno Ljeto u Zagrebu je bilo savršen par genijalnim burgerima.

Sve u svemu, trkom u Malog Medu - em imaju sjajnu klopu i cugu, em imaju najveći ekran u Tkalči!

Piše: Damir Klemenčić
17.06.2018. 11:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh