« Nogomet
objavljeno prije 12 godina i 1 mjesec
NOGOMET

Siniša Mihajlović novi izbornik srpske reprezentacije

Mihajlović je potpisao dvogodišnji ugovor, što znači da će srpsku vrstu voditi najmanje do kraja kvalifikacija za World Cup u Brazilu

Fotografija vijesti
Više o

Srbija

,

nogometna reprezentacija

,

izbornik

,

SinišA Mihajlović

Izvršni odbor Nogometnog saveza Srbija na današnjoj je sjednici u Staroj Pazovi jednoglasno izabrao Sinišu Mihajlovića za novog izbornika reprezentacije Srbije koja će u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2014. igrati u skupini A protiv Hrvatske, javlja Hina.

Mihajlović je potpisao dvogodišnji ugovor, što znači da će srpsku vrstu voditi najmanje do kraja kvalifikacija za World Cup u Brazilu.

"Velika mi je čast što sam postao izbornik. Uvjeren sam da mogu ostvariti ciljeve i želje navijača," kazao je Mihajlović u prvom obraćanju medijima.

Srbija neće nastupiti na skorašnjem Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, no očekuju je tri prijateljske utakmice protiv Španjolske, Francuske i Švedske. Mihajović će na srpskoj klupi debitirati 26. svibnja u St Gallenu protiv aktualnog svjetskog i europskog prvaka Španjolske, pet dana kasnije slijedi dvoboj protiv Francuske, a 5. lipnja će u Stockholmu odmjeriti snage protiv Švedske.

Osim Srbije i Hrvatske u skupini A kvalifikacija za SP 2014. još su Belgija, Škotska, Wales i Makedonija. Prva utakmica između Hrvatske i Srbije na rasporedu je 22. ožujka iduće godine u Hrvatskoj, a uzvrat je 6. rujna u Srbiji.

21.05.2012. 15:42:16
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh