« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
NOVOSTI

Singlom „X“ Irena Žilić otkriva novi zvuk drugog albuma

Irena Žilić je EP-em "Days of Innocence" i prvim albumom "Travelling" oduševila publiku i struku, a njen drugi album „Haze" jedno je od najočekivanijih domaćih izdanja ove godine

Irena Žilić finišira drugi album
Irena Žilić finišira drugi album (Jure Živković)
Više o

novi singl

,

Irena Žilić

Nakon izvrsnog singla "The Moon" koji je naišao na odlične kritike, Irena Žilić objavljuje novu pjesmu s nadolazećeg drugog albuma. Radi se o pjesmi „X", koju je kao i ostatak albuma producirao Mark Mrakovčić.

„X„ je pjesma koja daje „twist" čitavom albumu , a budući da novi album ima popriličan zvučni i vizualni odmak od prvijenca, htjela sam prvo objaviti pjesme koje ističu njegovu raznolikost", rekla je Irena.

Irena Žilić je EP-em "Days of Innocence" i prvim albumom "Travelling" oduševila publiku i struku, a njen drugi album „Haze" jedno je od najočekivanijih domaćih izdanja ove godine. Album će svjetlo dana ugledati sredinom ožujka, kada će biti najavljena i velika koncertna promocija u Zagrebu.

Tijekom proteklih godina Irena je nastupala diljem Hrvatske i regije, gdje uz rasprodane koncerte u Tvornici Kulture i Lisinskom, te nastup na festivalu Waves Vienna svakako treba istaknuti i otvaranje zagrebačkog koncerta Skye i Rossa iz Morcheebe u studenom prošle godine.

06.02.2017. 14:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh