« Nogomet
objavljeno prije 14 godina i 8 mjeseci
neka visi ...

Šimunić i Križanac izletjeli iz reprezentacije

Stoperi su se navodno gotovo potukli na sastanku prije treninga

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Anas Sharbini

,

Ivica Križanac

,

Josip Šimunić

,

Nikica Jelavić

Cirkus oko hrvatske nogometne reprezentacije nastavljen je izbacivanjem stoperskog dvojca iz reprezentacije, uz kazne klincima Jelaviću i Sharbiniju. Razlog je, navodno, naguravanje uz psovke tijekom sastanka prije treninga Šimunića i Križanca, a što su skrivili mlađahni napadači ne zna se.

Kako je Sharbini izgledao noćas, ne bi bilo čudno da je razlog teški mamurluk, Jelavića nisu nosili, no možda je i on zavirio preduboko u čašicu. Bilo kako bilo, pred utakmicu koja je trebala biti presudna ostali smo bez stoperskog dvojca koji se već danima brani od napada javnosti za lošu igru.

Crazy Joe možda i jest opravdao nadimak, no teško je zamisliti da bi on napao kolegu iz reprezentacije bez razloga. Križanac je već poručio preko novina da ga se bez veze napada, pa bi tenzije koje su rasle kako se približavala utakmica Ukrajine i Engleske mogle biti razlog sukoba.

I tako, osim što imamo izbornika koji sve pripisuje nebu i fatalistički prima udarce sudbine, nemamo obranu ... To jest, imamo neke ljude koji se prečesto sudaraju na terenu i pokušavaju djelovati kao uigrana ekipa, a ne mogu potrčati desetak metara s loptom u nogama.

Put do vrha nije baš lak, a pad je uvijek brz i bolan, a upravo to se sada događa Slavenu Biliću. Ipak, sretno u Astani, možda se Ukrajinci tako razvale od votke večeras da se neće oporaviti do srijede i izgube u Andori.

10.10.2009. 22:57:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh