« Film
objavljeno prije 11 mjeseci i 2 dana
FILMOVI

Sigurno mjesto na HBO Max

Premijera nagrađivanog hrvatskog filma „Sigurno mjesto“ bit će 2. lipnja na HBO Max streaming platformi, dok će premijera na Cinemax 2 kanalu biti 3. lipnja u 20:30

Sigurno mjesto
Sigurno mjesto (Arhiva)
Više o

filmovi

,

HBO Max

,

film Sigurno mjesto

Traumatični događaj - iznenadni pokušaj samoubojstva - stvara jaz u svakodnevnom životu tročlane obitelji. Životi im se iz temelja mijenjaju, kao da su uvučeni u rat nevidljiv svima drugima. Radnja je ograničena na najakutnije, kratko vremensko razdoblje i situaciju koja se svodi na najvažniju stvar - spas voljene osobe. Film je nastao na temelju osobnog iskustva redatelja i scenarista, Juraja Lerotića, koji ujedno igra i glavnu ulogu.

Film „Sigurno mjesto", premijerno je prikazanom na 75. izdanju Locarno Film Festivala u programu Concorso Cineasti del presente, gdje je osvojio nagradu za najbolju režiju i najbolji debitantski igrani film festivala. Film je osvojio i dva Srca Sarajeva - za najbolji film u kategoriji igranog filma i za najbolju mušku ulogu, za koju je nagrađen Juraj Lerotić, kao i posebno priznanje žirija na 20. Zagreb Film Festivalu.

U glavnim ulogama su Snježana Sinovčić, Goran Marković, Juraj Lerotić, Damir Klemenić i Biljana Torić

29.05.2023. 10:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh