« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
NAJAVE

Sigur Ros započinju europsku turneju

Repertoar koncerata sastojat će se od najvažnijih pjesama iz dosadašnje karijere, ali I od potpuno novog materijala kojeg spremaju za nadolazeći, osmi studijski album

Stižu i nama...
Stižu i nama... (Janus Mirales Tomaas)
Više o

ulaznice

,

koncert

,

turneja

,

Sigur Ros

Islandski post rock trio Sigur Ros započinje u subotu, 16. rujna, europsku turneju u sklopu koje će po prvi put nastupiti u Zagrebu.

Koncertom u mančesterskom O2 Apollu Sigur Ros počinju seriju od 26 nastupa na kojima će po prvi put publici predstaviti set koji se sastoji od dva dijela, s pauzom između njih i bez predgrupe. Turneja će obići Veliku Britaniju, Francusku, Belgiju, Nizozemsku, Švedsku, Norvešku, Dansku, Njemačku, Austriju, Italiju i Švicarsu te svoj put završiti u Hrvatskoj. U zagrebački Dom sportova, na njihov premijeran koncert u našoj državi, Sigur Ros dolaze 20. listopada.

Sigur Ros live

Sigur Ros na jesensku turneju kreću s kompletnom produkcijom - ozvučenjem, rasvjetom i video ekranima. Scenu će još jednom dizajnirati stari suradnici benda, Sarah Hopper, Damian Halle i Bruno Poet, koji su za prošli rad dobili prestižnu nagradu "Knights of Illumination".

Repertoar koncerata sastojat će se od najvažnijih pjesama iz dosadašnje karijere, ali I od potpuno novog materijala kojeg spremaju za nadolazeći, osmi studijski album.

Sigur Ros - "Hoppipolla"

Ulaznice

Ulaznice za parter iznose 240 kn, a za tribine 270 kn

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13

  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a

  • Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr  

14.09.2017. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh