« Glazba
objavljeno prije 15 godina i 1 mjesec

Sicko Disko u Cab Clubu

Dobro odabrana electro i nu rave večer

Fotografija vijesti
Više o

sicko disko

,

Cab Club

Nakon zimske hibernacije Sicko Disko se vratio tek sada. Uselili su na novu lokaciju - u Cab Club, Ilica 55 i nabavili najbolji zvuk mogući.
Ovaj put u goste dovode electro/nu rave dvojac iz Novog Sada - Shortpants Romance i Bo1 , dj-icu koja isto vrti nurave i electro.

Kao svaki put društvo će im raditi organizator i rezident Sicko Diska dj marmat.

A kao rješenje protiv recesije, upad je 15kn do 23.30h i 30kn iza ponoći.

Shortpants Romance (SRB) (http://www.myspace.com/theshortpantsromance)

Shortpants Romance su rođeni Egzotični Momci Vojvodine. Poslije silnih partija na koje su išli jednostavno su odlučili, zašto ne bi i oni putovali, puštali i zezali se ako mogu :)
Dejan studira grafički dizajn u Novom Sadu i vozi 'rolere', a Boris se dere u bendu ALL THE ARMS WE NEED i svira bubanj u BUTCHER-u (metal - hard core bendovi),
bavi se fotografijom,... Na setovima uglavnom puštaju što oni vole reći MASNO :D
U novom mixu (http://www.zshare.net/audio/601810487b8cfcb4/) možete čuti Boys Noize, Les Petits Pilous, The Good Guys, ma sve što je dobro...

Bo1 (ZG) (http://www.myspace.com/barburybo1)

Dalija Pintarić aka bo1 rođena je u zagrebu 1977. Nakon završetka fakulteta i seljenja po ex-yu prostorima i okolici trajno se nastanjuje u Zagrebu i počinje baviti video produkcijom, a najdraža forma izričaja su joj glazbeni video spotovi. Od 2005. bavi se dj-ingom, isprva vrlo eklektičnog stila (electroclash, tech house, nu rave i banger), koji se u zadnjih godinu dana isprofilirao u electro i techno.

Marmat (http://www.myspace.com/broken_bpm)

Rezident Sicko Disko programa drži se krilatice "MUSIC. No restrictions as long as it's electronic." što se može zamijetiti i u njegovim eklektičnim setovima.

U karijeri koja traje već više od desetljeća nastupao je i kao gost i kao domaćin na mnogim festivalima, eventima i partijima od rodnog mu Zagreba do Engleske, Italije, Srbije, Mađarske,..

Cijena: 15kn do 23.30h, 30kn iza ponoći

 

Naravno, Metro portal osigurao je upad za sretan par partijanera, pa požurite na nagradnjaču.

22.05.2009. 06:48:51
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh