« Spektakli
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
4. PUT

Shrek u 3D tehnologiji na filmskom festivalu Tribeca

Film u kojem se Shrek bori sa svojim klincima i lukavim Rumpel stiltskinom u svibnju dolazi u hrvatska kina -

(Getty Images)
Više o

Cameron Diaz

,

Shrek

,

Mike Myers

,

Tribeca

Četvrti i, navodno, posljednji nastavak animiranog filma "Shrek" prikazan je u srijedu navečer na filmskom festivalu Tribeca u New Yorku, ali ovog puta u 3D tehnologiji obilježavajući prijelaz festivala, koji traje od 21. travnja do 2. svibnja, s nezavisnog prema komercijalnim filmovima.

Mike Myers i Cameron Diaz prošetali su zelenim tepihom u skladu s bojom zelenog čudovišta, omiljena među odraslima i djecom.

Prva tri nastavka "Shreka" zaradila su 2,2 milijarde dolara na kinoblagajnama širom svijeta. Novi nastavak u hrvatskim će kinima biti prikazan pod naslovom "Shrek uvijek i zauvijek 3D" (Shrek Forever After 3D), a spremna je i sinkronizirana verzija. Početak prikazivanja u domaćim kinima očekuje se u svibnju.

Nakon što se borio s opakim zmajem, spasio prekrasnu princezu i oslobodio čitavo kraljevstvo Shreka čeka obitelj - svakodnevna bitka s nestašnim Shrekićima. Međutim, to će biti kratka vijeka, jer će Shrek upoznati lukavog Rumpelstiltskina i iznenada se naći u potpuno drugoj dimenziji, alternativnoj budućnosti u kojoj se on i Fiona nikad nisu susreli, u kojoj je baš on ugrožena vrsta, a Rumpelstiltskin kralj!

No, Shrek će uspjeti ispraviti novonastalu situaciju, spasiti prijatelje, obnoviti kraljevstvo i ponovno pronaći svoju pravu, jedinu ljubav. (hina/metro-portal)

22.04.2010. 11:54:32
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh