« Glazba
objavljeno prije 7 mjeseci i 24 dana
NAJAVE

SHIP objavio satnicu izvođača i govornika

SHIP Festival objavio raspored po danima i besplatne koncerte koje morate pogledati

Bit će vrhunski!
Bit će vrhunski! (Arhiva)
Više o

Šibenik

,

satnica

,

Festival SHIP

Prvo izdanje festivala SHIP u Šibeniku počinje za devet dana, a organizatori su objavili raspored izvođača i govornika po danima. Više od 60 glazbenih profesionalaca i 40 izvođača sudjelovat će na četiri dana festivala SHIP od 14. do 17. rujna ove godine u Šibeniku na čak šest pozornica. SHIP nije običan glazbeni događaj na kojem dolazite vidjeti i čuti svoje omiljene bendove, već onaj na kojem ćete se zaljubiti u neke nove izvođače.

četvrtak (14.9.) festival će nakon službenog djela otvoriti bend Chui u Kući umjetnosti Arsen. Chui će svirati "Berlin, simfonija velegrada" (Walter Ruttmann, 1927) kao zajednički projekt Hrvatskog filmskog saveza, Kina Tuškanac, Goethe Instituta i samog benda.

Od 20 sati na Tvrđavi sv. Mihovila nastupit će redom sjajni Porto Morto i Nemanja te genijalni talijanski Nu Genea Live Band koji će napraviti pravu mediteransku feštuPosljednja festivalska lokacija u četvrtak su dvije pozornice kluba Azimut na kojima će nastupiti Microslav i DJ Demian (Mrle). 

petak i subotu koncerti kreću od 19 h te traju do 5 ujutro na šest festivalskih pozornica. Kompletni line up sa satnicama pogledajte ovdjeKonferencijski dio festivala odvijat će se u petak i subotu od 10 do 15 h na lokacijama kluba Azimut i Kuće umjetnosti Arsen. Kompletni popis panela sa satnicama pogledajte ovdje.

Vrijedi spomenuti subotnji nastup Smrdljivih Martina u klubu Azimut od 22.20 sati koji su stvarno, stvarno dobri - ne propustite!

Ulaznice za SHIP možete nabaviti u sustavu Entrio. Cijena ulaznice za koncert otvorenja 14.9. iznosi 29€, a isto toliko iznosi i dvodnevna ulaznica za koncerte (15.9. i 16.9.). Dnevna koncertna ulaznica (15. ili 16.9.) iznosi 19€. Ulaznica koja vam omogućava ulazak na koncert otvorenja i ostale koncertne dane (14.9 - 16.9.) iznosi 34€Pro Pass ulaznica kojom osim glazbenog programa dobivate pristup i dnevnom konferencijskom dijelu programa iznosi 65€.

06.09.2023. 08:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh