« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 4 mjeseca

Severina i Mate prekinuli vezu

Pjevačica i 8 godina mlađi ekonomist više od tri mjeseca ne žive zajedno, no ostali su prijatelji

Više o

Severina

,

mate čuljak

Severina Vučković (35) i Mate Čuljak, 27-godišnji ekonomist u Erste&Steiermarkische banci nisu više u ljubavnoj vezi. Kako je Seve rekla zaGloriju, ne žive zajedno već tri i pol mjeseca, ali ostat će u prijateljskim odnosima. Pjevačica i brat televizijske voditeljice Dijane Čuljak upoznali su se krajem 2005. u klubu ‘Ludnica’.

Vrlo su brzo počeli živjeti zajedno, a Mate je uvijek bio uz svoju dragu - pratio ju je 2006. kad je nastupila i pobijedila na Dori te iste godine kad je išla u Atenu na Eurosong, a bio je uz nju i kad je toga ljeta slomila nogu. Zbog ‘nepomirljivih razlika’ u karakteru, par je već jednom prekinuo i to u travnju prošle godine pa je Severina prošle godine sama proslavila 35. rođendan.

Početak u Ludnici            - Severina i brat TV voditeljice Dijane Čuljak upoznali su se u narodnjačkom klubu ‘Ludnica’ prije dvije godine.
- Zbog nepomirljivih razlika, par je već jednom prekinuo u travnju prošle godine, netom prije Severininog 35. rođendana.
- Čuljak je viđen u Rijeci s nepoznatom  plavušom.
Nakon što su obnovili vezu, Severina je izjavila kako je ona u njoj ‘umiljato janje’, objasnivši da voli kada se Mate prema njoj ponaša zaštitnički.

Nesuglasice su tada ipak izgladili i obnovili romansu, no razlike su, čini se, bile prevelike. Čuljak je nedavno u Rijeci viđen u društvu s nepoznatom plavušom. U novogodišnjem intervjuu za Gloriju Severina je izjavila kako ne žali ni za čim što joj se dogodilo 2007., kako ništa ne bi mijenjala, te tajanstveno izjavila kako bi s ‘dragim voljela pobjeći na egzotični otok’. No, čini se da već tada nije mislila na Matu Čuljka.

Splitska pjevačica trenutačno završava svoj novi album ‘Tridesete’ zbog čega je i odbila ulogu Marilyn Monroe u nadolazećem Komedijinom mjuziklu redatelja Ivice Krajača.

Severini je ulogu ponudio sam redatelj, no potencijalni angažman ostao je  samo na razini ideje.
- Severina trenutačno završava svoj posljednji album zbog čega su se termini albuma i predstave poklopili. Nažalost, može se u potpunosti posvetiti samo jednoj stvari - objasnio je Tomica Petrović, menadžer pjevačice. Za ulogu popularne Merlinke, koju će u mjuziklu utjeloviti čak četiri glumice - dvije u prvoj, a dvije u drugoj postavi, bori se 30-ak ambicioznih dama, među njima i ekscentrična Nikita.                

Piše: JL/MEX
22.01.2008. 21:38:56
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh