« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
COOL

Šesti Bestiarum – rane ulaznice u prodaji, dizajnerima podebljane nagrade!

Osim laskave titule pobjednika drugog Bestiarum Catwalk Awarda, odabrani će dobiti i priliku postati članovima dizajnerskog tima Bestiarumova vlastitog brenda

6. Bestiarium je pun iznenađenja
6. Bestiarium je pun iznenađenja (Bestiarium)
Više o

Bestiarum Catwalk Award

,

Bestiarum

Bestiarum, zagrebački fetish art festival koji je uspio debelo nadživjeti pesimistične prognoze skeptika i dokazati da Hrvatska nije baš toliko zakopčana zemlja, u svojoj šestoj godini nastavlja stimulirati modne dizajnere za kreiranje ekstravagantnijih odjevnih kombinacija koje bi mogle podmiriti rastuće potrebe hrvatske scene koja pohađa fetish partyje. Raspisan je tako natječaj za novi Bestiarum Catwalk Award, nagradu za najbolji novi fetišem inspiriran modni dizajn!

Poziv za maštovitim reinterpretacijama fetiš mode upućen je svim dizanjerima bez obzira na dob (ovogodišnja novost), bez obzira jesu li već aktivni u modnoj industriji, tek pokreću vlastiti biznis ili još studiraju. Finalisti natječaja dobit će priliku predstaviti svoj rad uživo na Bestiarumovoj modnoj reviji koja će se održati u okviru redovnog godišnjeg partyja, 28. listopada 2017. u industrijskom kompleksu Jedinstvo. Tada će se proglasiti i pobjednik/pobjednica/pobjednici.

Glavna novčana nagrada ove je godine udvostručena i iznosi 4.000 kuna! Osim laskave titule pobjednika drugog Bestiarum Catwalk Awarda, odabrani će dobiti i priliku postati članovima dizajnerskog tima Bestiarumova vlastitog brenda!

Sudjelovanje u natječaju je besplatno za sve sudionike, a produkcijski troškovi izrade modnog outfita ostaju na sudionicima. Za prijavu potrebno je do najkasnije 1. rujna na e-mail info@bestiarum.com.hr poslati svoju biografiju, te crteže i nacrte za dva kompletna outfita (muški/ženski/uniseks).

Bestiarum je događaj na kojem i sama publika zabljesne u najneočekivanijim odjevnim kombinacijama - s obaveznim fetish & fantasy dresscodeom već šest godina stimulira maštu svojih posjetitelja i potiče ih na izražavanje osobnog stila. Oni najvjerniji imaju priliku pribaviti popularne Early Rabbit ulaznice za Bestiarum; umjesto za 170 kuna, do 1. rujna iste je moguće nabaviti za svega 80 kuna! Ako želite prisustvovati najvećem regionalnom fetiš događaju koji uključuje bogat izvedbeni, izložbeni i interaktivni program za odvažniju punoljetnu publiku, sad je trenutak u kojem možete uštedjeti najviše!

Program šestog izdanja Bestiaruma, koji se 28. listopada 2017. održava u zagrebačkom industrijskom kompleksu Jedinstvo (klubovi Močvara i Pogon), počet će se razotkrivati tek po isteku prodaje najjeftinijih ulaznica koje već imaju svoje poklonike - najvjernije Bestiarumove fanove. Sve o Bestiarumu pratite na www.bestiarum.com.hr

07.08.2017. 17:17:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh