« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
SAVJETI

Serumi - prava pomoć licu ili ...?

Najveća razlika između krema za lice i seruma očituje se u njihovom sastavu - kreme se baziraju na prirodnim uljima, a serumi na vodi

Što je najbolje za vaše lice?
Što je najbolje za vaše lice? (Arhiva)
Više o

njega lica

,

lice

,

serumi

Serumi su kao pravi eliksiri ženske ljepote zapravo korak koji prethodi njezi kože kremom. Iako serumi imaju nebrojene pozitivne učinke na izgled kože, neke ih žene i dalje smatraju suvišnima u svakodnevnoj beauty rutini.

Najveća razlika između krema za lice i seruma očituje se u njihovom sastavu - kreme se baziraju na prirodnim uljima, a serumi na vodi.

Kako koristiti serum?

Serum se koristi nakon temeljitog čišćenja lica, a prije nanošenja kreme. Samostalno se može koristiti kao primer i u tom je slučaju njegova glavna uloga povećanje dugotrajnosti makeup-a. Za koju god se opciju odlučili, budite sigurni da ćete ovom jednostavnom promjenom dnevne njegujuće rutine ostvariti veliku razliku u izgledu kože koja će biti toliko svježa i blistava da ćete zasigurno morati odgovarati na mnogobrojne upite zadivljenih ljudi iz vaše okoline.

No, nije li, s obzirom na cijenu, ipak isplativije koristiti samo kremu za lice? Recimo to ovako-iako je tržišna cijena seruma u većini slučajeva nešto viša od cijena krema za lice zbog količine aktivnih sastojaka koje sadrže ne znači da ćete za serume morati odvajati više budžeta. Kako?

Odgovor je jednostavan - serumi su puno "izdašniji" jer je za potrebu dnevne njege dostatna samo kap ili dvije što znači da će vam jedna bočica seruma trajati dulje od kreme. 

Stoga, kad sljedeći put krenete u nabavku - pomno odvagnite što ćete kupiti.

29.10.2016. 11:11:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh