« Film
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
BOX OFFICE

Senzacionalan comeback "Ninja kornjača"

„Čuvari galaksije" pali su na drugo mjesto sa solidnih 41,5 milijuna dolara, film katastrofe „Oluja stoljeća" razočaravajuće je otvorila na trećem mjestu uz prihod od 18 milijuna

Kornjače su se vratile
Kornjače su se vratile (Arhiva)
Više o

box office

,

Teenage Mutant Ninja Turtles

,

Ninja kornjače

Drugi vikend kolovoza samo je potvrdio trend koji smo konstatirali prije tjedan dana, osmi mjesec zapao je težak zadatak da nadoknadi golemu srpanjsku rupu u američkim kinima. I za sada mu dobro ide pa analitičari već predviđaju kako bi ovo mogao biti rekordni kino kolovoz, prvi u povijesti s prihodom većim od milijardu dolara.

A nakon prošlotjednih „Čuvara galaksije" zadatak da spase Hollywood ovog je vikenda dopala stare poznanike, Leonarda, Rafaela, Donatela i Michelangela. Tako su junaci vaše i naše mladosti, postali su i heroji najnovije generacije klinaca koji su ih upoznali na Nickelodeonu. Sada ih imaju prilike gledati u eksplozivnoj akciji karakterističnoj za filmove Michaela Baya koji je ovdje tek producent, što je „Ninja kornjačama" donijelo 65 milijuna dolara u prva tri dana prikazivanja, odnosno četvrto najbolje otvaranje u povijesti i euforiju koja je ponukala Paramount da već najavi nastavak za lipanj 2016. godine.

„Čuvari galaksije" pali su na drugo mjesto sa solidnih 41,5 milijuna dolara, film katastrofe „Oluja stoljeća" razočaravajuće je otvorila na trećem mjestu uz prihod od 18 milijuna, dok se drama Lassea Hallstroma „The Hundred-Foot Journey" s Helen Mirren morala zadovoljiti četvrtim mjestom i rezultatom od 11,1 milijuna dolara.

Kompletan izvještaj iz američkih kina možete pročitati na filmskom portalu Nemilosrdni gadovi.

11.08.2014. 10:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh