« Život
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
PREPORUKE

Selectbox - najbolji božićni poklon

Za sve željne višednevnih doživljaja u vodiču turizma i putovanja mogu pronaći idealno mjesto za bezbrižan odmor i razne aktivnosti u prirodi

Poklon paket Selectboxa
Poklon paket Selectboxa (Selectbox)
Više o

božićni pokloni

,

najbolji božićni pokloni

,

Selectbox

Kupnja božićnih i novogodišnjih poklona trebala bi biti zabavna, brza i jednostavna, zar ne? Međutim to gotovo nikad nije tako. Nervoza i dileme oko kupnje u posljedni tren i straha da ne zakasnite s poklonom jer želite razveseliti najmilije poznata je stvar.

Na opustošenim policama trgovina na raspolaganju su neupotrebljive stvari koje kao da same govore: „Ne gubi živce, novac i svoje dragocjeno vrijeme misleći da ćeš ovdje pronaći nešto s čime ćeš nekoga usrećiti". U svoj toj gužvi i žurbi promijenimo nekoliko trgovina i opet se nađemo na početku, u onoj istoj trgovini. Postoji li itko kome se takvo što nije dogodilo?

Ove godine vi darujete naj poklon!

Prema pisanju njemačkog časopisa Bild, istraživanje koje je provela jedna savjetodavna tvrtka pokazalo je kako je najželjeniji poklon za praznike novac, zatim slijede odjeća, knjige, igračke, hrana, kozmetika i nakit. Već sigurno razmišljate što od navedenog želite vi a a što osobe koje darujete. Istina je da novac zvuči odlično, i ukoliko bi takvo istraživanje proveli kod nas u Hrvatskoj, u ovim kriznim vremenima, rezultati se ne bi bitno razlikovali. No postavlja se pitanje koliko novaca je dovoljno i koja je vrijednost tako „umotanog" poklona, osim jasne brojke na ionako slabom bankovnom računu.

>> Osvojite SelectBox poklon u nagradnoj igri na našem portalu >>

Na tržištu diljem svijeta sve se više javlja novi trend poklona koji darovanoj osobi omogućuju slobodu izbora, pri čemu poklon ostaje poklon u tradicionalnom smislu, a raduju mu se milijuni ljudi. Poklon paketi i poklon kartice izvornih doživljaja i brandova preplavili su Ameriku i Europu a sada ih možemo pronaći i kod nas. Vaši najdraži tako mogu izabrati gdje i kada žele iskoristiti poklon bon ili karticu i pronaći nešto po svome ukusu, svakako originalnije od novca u kuverti, koji govori samo da nismo uspjeli pronaći vremena za one koji nam najviše znače.

U našim trgovinama možete pronaći poklon pakete Selectbox koji među 14 različitih nude više od tisuću doživljaja za svaki ukus. Izaberite između raznolikih ponuda čarobnih odmora, gurmanskih užitaka, wellness tretmana, romantičnog bijega u različite krajeve i sportskih i adrenalinskih aktivnosti. U svakom poklon paketu Select Box nalazi se i poklon bon i vodič kroz sve ponude, različitog cjenovnog ranga sa područja cijele Hrvatske, većeg dijela Slovenije i Srbije. Kada osoba dobije poklon sama se odluči za ponuđača i ponudu koju želi iskoristiti. Može prelaziti među paketima istog cjenovnog ranga, a moguće je, ukoliko to želi, bez zamjene odlučiti se za doživljaj sasvim druge tematike. Cijene paketa kreću se od 185 do 1690 kn tako da možete izabrati onaj koji je najbolje prilagođen vašem novčaniku, a budite sigurni da će se u svakom od paketa naći nešto što će razveseliti vaše najdraže.

Eksplozija brojnih doživljaja

Neki od poklon paketa primjereni su za jednu ili dvije osobe, a neki za cijelo društvo. Svojoj boljoj polovici možete pokloniti nezaboravno iskustvo za dvoje u romantičnom restoranu u gradu ili na selu, večeru za dvoje u seoskom domaćinstvu ili vinskoj kući, uživanje u masažama svih vrsta, jacuzziju i pjenušcu ili beskonačnom izboru tretmana ljepote mnogobrojnih wellness i spa centara po cijeloj Hrvatskoj.

Za sve željne višednevnih doživljaja u vodiču turizma i putovanja mogu pronaći idealno mjesto za bezbrižan odmor i razne aktivnosti u prirodi. Neki od luksuznih objekata u kojima možete izabrati ovakvu vrstu odmora su Raddisson Blu hotel i hotel San Antonio, a za one koji bi dio svog vremena željeli provesti u prirodi idealan je hotel Zigante gdje, osim gurmanskih užitaka u delicijama od tartufa, možete se iskušati i u njihovom traženju sa iskusnim vodičima. Ukoliko bi ste čarobni odmor potražili u skrovitim mjestima idealna je Villa Zelenjak-Ventek te Vile Bled i Château & Hotel Lambergh u Sloveniji.

>> Osvojite SelectBox poklon u nagradnoj igri na našem portalu >>

Sportski paketi skrivaju pravu eksploziiju adrenalina i zabave u prirodi. Među više od 100 izabranih ideja jedni od najpopularnijih su ATV-Quad avantura koja donosi off road safari, karting, sportovi na vodi, a nezaobilazan je i Accredo centar koji nudi baš sve za dobru zabavu - od party kuće idealne za momakče i djevojačke večeri do paintballa i izleta za grupe.Većina muškaraca čitav život sanja o vožnji Ferarrija ili Lamborghinija, a upravo SelectBox poklon paketi uključuju sportsku vožnju tih automobila. Oni najhrabriji mogu se okušati u skoku padobranom, letu sportskim avionom ili paraglidingu.

Iznenadite ove godine svoje najdraže sa zaista posebnim poklonom, o kojem ćete raspravljati i prepričavati zgode još godinama, jer kome ne bi u sjećanju ostao jedan takav fantastičan doživljaj. Jer to je ono što najviše vrijedi, ne novac, ne poklon, već doživljaj.

Svu ponudu paketa možete pronaći na internet stranici www.selectbox.hr. Poklon pakete možete pronaći u većim trgovinama, Narodnim novinama, Školskoj knjizi, Algoritam Profil Mozaiku, Harvey Normanu, Lukoilu. Robotu, Exploreru, na eKupi...

>> Osvojite SelectBox poklon u nagradnoj igri na našem portalu >>

15.12.2014. 09:33:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh