« Seks
objavljeno prije 9 godina i 1 mjesec
OPA :)

Seksi potezi koji oduševljavaju žene

Svatko ima neki svoj trik za koji misli (a neki i znaju) da će oduševiti žene u krevetu, no za svaki slučaj donosimo nekoliko univerzalnih koji rade (gotovo) uvijek

Lagano vezanje ... 50 nijansi sive :)
Lagano vezanje ... 50 nijansi sive :) (Arhiva)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

trikovi

,

što žene vole

Dobar seks zahtijeva dobro poznavanje ženskog tijela, ako netko od pripadnika jačeg spola to još uvijek nije naučio. No, uz to dobro je u rukavu imati i pokoji trik kojim ćete sigurno oduševiti partnericu.

Stručnjaci za seks preporučuju nekoliko zanimljivih stvarčica, a jedna od njih je - dizanje u zrak. Velik broj žena će se oduševiti kad je muškarac zgrabi za guzu, podigne i nasloni na zid, jer vole takvo preuzimanje kontrole.

Uz takvo razmišljanje dobro ide i lagano vezanje. Uz planetarnu popularnost 50 nijansi sive sve je više žena vrlo znatiželjno i voljelo bi osjetiti punu kontrolu muškarca i laganu nemoć, potpuno predavanje sa svoje strane ..

Čvrst, "muški" zagrljaj i dozirana grubost također će ženu prilično zagrijati, no možete jednako uspješno započeti priču i s laganim skidanjem. Naravno da pali i trganje odjeće kod seksa na brzaka, ali ako imate vremena, polagano razodijevanje uz poljupce može biti nevjerojatno uzbudljivo.

I da, svaka žena je barem jednom pomislila na seks u javnosti. Ako vam se pruži prilika, inicirajte ga ...

12.04.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh