« Seks
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
OPA :)

Seks u vodi - koliko je siguran?

Tijekom ljetnih mjeseci može se činiti kako nema ništa praktičnije od seksa u vodi – ionako ste oboje već mokri i napola goli

Razmislite još jednom
Razmislite još jednom (Arhiva)
Više o

seks

,

opasnosti

,

seks u vodi

Seks u vodi nešto je što će svaki mladi par iskušati barem jednom u životu kad ode zajedno na more, no je li to baš siguran seks?

Postoji nekoliko potencijalnih problema o kojima bi definitivno trebali voditi računa.

Bakterije

Javne površine vode zapravo su odvratne. U rijekama, jezerima i moru nalaze se bakterije koje tijekom seksa ulaze u ženske spolne organe te mogu uzrokovati infekcije urinarnog trakta te razne vaginalne infekcije. Ista stvar vrijedi i za bazene, pogotovo ako nisu pravilno klorirani. Također, kada je pH vrijednost vode iznad svojih normalnih okvira, dezinfekcijska sredstva više neće biti učinkovita. Dodatan problem leži i u činjenici da razne bakterije i kemikalije koje se nalaze u vodi mogu uzrokovati mikro-poderotine na vaginalnoj sluznici koje povećavaju rizik od infekcije.

Trenje

Pomalo paradoksalno, voda zapravo isušuje vaginu jer ispire prirodni lubrikant koji se stvara tijekom seksa. Zbog toga će doći do trenja koje uzrokuje dodatne mikro-poderotine i infekcije, neovisno o tome u kakvoj vrsti vode se nalazite.

Stoga, prije nego što vam tako nešto padne na pamet .... razmislite još jednom

20.07.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh