« Biznis
objavljeno prije 6 mjeseci i 13 dana
BRAVO

Šef Xiaomija dobio priznanje

Xiaomijev Wang Xiang uvršten na popis „Forbes China - Global 100 Outstanding Chinese“

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

Forbes

,

Xiaomi

Wang Xiang, partner i predsjednik korporacije Xiaomi Group, uvršten je u izbor „Outstanging people" na dodjeli nagrada "2022 Forbes China - Global 100 Outstanding Chinese". Forbes China objavio je kako je Wang Xiang, nakon što se pridružio Xiaomiju, kompanijama za potrošačku elektroniku i pametnu proizvodnju unutar grupacije pomogao u brzom globalnom širenju, tijekom kojega su pod njegovim izvrsnim vodstvom ušle na više od 100 tržišta.

Istovremeno je kontinuirano radio na poboljšanju Xiaomijeve globalne strategije intelektualnog vlasništva (IP) i sustava usklađenosti, uklanjao prepreke u tom području te olakšavao globalizaciju.

Forbes China pokrenuo je izbor "Global 100 Outstanding Chinese" ove godine, s fokusom na mlade talente i poduzetnike, birajući 100 izvrsnih globalnih kineskih predstavnika iz dva glavna područja: poslovanja i kulture u različitim regijama, uključujući Ameriku, Europu, Aziju te Australiju i Oceaniju.

Forbesov izbor ima tri glavne kategorije: Business Leader, Outstading People te Potential Elite. Wang Xiang jedan je od 17 kandidata koji su dobili titulu "Outstanding", a svi su redom istaknuti talenti s globalnim utjecajem, od kojih neki predstavljaju tvrtke s tržišnom vrijednošću od preko 100 milijardi RMB

16.09.2022. 16:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh