« Film
objavljeno prije 10 godina i 8 mjeseci
GADOVI ...

Sedam najgorih filmova Roberta De Nira

Dva su glavna kriterija za ovu listu - ili da se radi o groznom filmu, ili da je pak De Niro posebno grozan u njemu, no, kao što ćemo vidjeti, jedno najčešće uključuje drugo

De Niro više baš ne pazi što radi
De Niro više baš ne pazi što radi (Arhiva)
Više o

Robert De Niro

,

najgori filmovi

Robert De Niro navršio je prošli mjesec 70 godina, no aktivniji je nego ikad. „Sezona lova" i „Malavita", dva filma koja su trenutno na kino repertoaru ponukali smo da razmislimo kako se nekoć najbolji glumac svijeta srozao pa glumi u ovakvim budalaštinama.

Iako je ove godine imao i jednu dobru ulogu, u Silver Linings Playbook, koji mu je donio sedmu oskarovsku nominaciju, otkad je tamo negdje u '90-ima prestao paziti i počeo uzimati uloge „s ko'ca i konopca" nakotilo se tu svakojakih šrotova.

Dva su glavna kriterija za ovu listu - ili da se radi o groznom filmu, ili da je pak De Niro posebno grozan u njemu, no, kao što ćemo vidjeti, jedno najčešće uključuje drugo. U izbor su ušli filmovi kao što su „Mi nismo anđeli", „Trokut osvete" i „Pravedno ubojstvo", a na samom vrhu je...tananana - „Igra skrivača", grozan manipulativni horor u kojem igra s malom Dakotom Fanning.

Cijelu listu sedam najgorih filmova Roberta De Nira možete pronaći na portalu Nemilosrdni gadovi.

02.10.2013. 13:44:34
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh