« Glazba
objavljeno prije 13 godina i 10 mjeseci
ZADAR LIVE

Seal danas stiže u Zadar

Seal će ručati u tradicionalnoj dalmatinskoj konobi te će mu na meniju biti poslužena autohtona jela organskog podrijetla.

Seal
Seal (Wikipedia, Seal)
Više o

Jazine

,

Zadar

,

TBF

,

Seal

,

koncert

Britanski glazbenik odličnog glasa, Seal, danas će svojim nastupom počastiti publiku na zadarskom parkiralištu Jazine, a za zagrijavanje atmosfere zadužena je splitska grupa The Beat Fleet.

Glazbenik  u Zadar stiže danas i to autobusom te će odsjesti u jednom od luksuznih hotela. Prije nastupa imat će vremena prošetati po jezgri grada te će svratiti do popularnih "Orgulja". Obzirom da Seal po prvi puta dolazi u Zadar, a mediteranska kuhinja mu je omiljena, pjevač će ručati u tradicionalnoj dalmatinskoj konobi te će mu na meniju biti poslužena autohtona jela organskog podrijetla.

220px-seal2.jpg
Seal

Savjetujemo sve zaljubljene koji žele uživati u predivnoj glazbenoj večeri ili za one koji će se tek zaljubiti uz mega popularne hitove kao što su "Loves Divine" i "Kiss from a Rose" da požure po svoju ulaznicu.

Ulaznica za ovaj ljetni spektakl  još ima u prodaji, a mogu se kupiti po cijeni od 220 kn na svim prodajnim mjestima Eventima, te preko www.eventim.hr .

Za sve one koji se odluče kupiti ulaznicu za ovaj ljetni spektakl u zadnji čas, blagajna na Jazinama radit će od 12 h.

Vrata Jazina otvaraju se u 18.30 h, okupljene će zabavljati jedan od najboljih bendova hrvatske scene TBF sa početkom u 20.00h, dok će Seal  krenuti sa nastupom u 21.00h.

Obavijest za sve one koji dolaze autom: Ulica Ravnice bit će zatvorena od 17 h, međutim moći će se parkirati na parkiralištu Ravnice iza Jazina.

Prodajna mjesta sistema Eventim u Zadru:

Dallas music shop-Široka ulica 2
Adria- Poljana Pape Aleksandra III/7
Interspar-Ulica Bleiburških žrtava 18, Bili brig
Adriaticum Travel-Zadar Bus- Trg Kneza Višeslava 8

14.07.2010. 10:36:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh