« Glazba
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
BILI SMO

Sea Star festival - prvi dan

Vrijedi još spomenuti energiju i dobro raspoloženje sad već festivalskih veterana Dubioza Kolektiv koji su na Tesla Main Stageu digli atmosferu poslije Urbana

Sjajan prvi dan Sea Star festivala
Sjajan prvi dan Sea Star festivala (Kristian Bagarić)
Više o

recenzija

,

prvi dan

,

Sea Star festival

Sinoć se održao prvi dan Sea Star festivala u Umagu. Energiju ogromne količine raznolikog naroda na trenutke je zasjenila loša organizacija. Nedostatak korisnih informacija i objašnjenja protokola doveo je do velikih zastoja pa se u redu za karte čekalo i preko 30 minuta te se radi bespotrebnog i skupog printanja elektronskih karata moralo čekati u redu više puta.

Na stranu loša organizacija, Stella Maris resort doživio je nevjerojatnu preobrazbu te zasvijetlio svim festivalskim bojama Europe.

Kao što je i očekivano najveća euforija stvorila se pri izlasku legendarnih The Prodigy na pozornicu. MC-i i vokalisti Maxim i Keith Flint zabavljali su i neumorno animirali publiku dok su Liam Howlett, Leo Crabtree i Rob Holliday izvodili bezvremenske elektronske hitove koje žare i pale svijetom zadnjih 30 godina.

Vrijedi još spomenuti energiju i dobro raspoloženje sad već festivalskih veterana Dubioza Kolektiva koji su na Tesla Main Stageu digli atmosferu poslije Urbana.

Zabavnih sadržaja na Sea Star festivalu ne nedostaje. Kino program koji prikazuje najbolje video isječke s prošlih Exit festivala mogao je poslužiti kao predah ako vam ne paše lounging s glasnom i energičnom glazbom u cocktail baru na plaži. Pored Exotic Laguna stagea hrabri su se mogli upustiti u okršaj sa žirosferom, no nas nije privukla ideja da nam želudac lebdi u bestežinskom stanju.

Glazbeni program se nakon snažne i dinamične live izvedbe Modestepa nastavio u sitne jutarnje sate izvedbama DJ-a različiti kalibara. Počevši s Umekom na drugom velikom stageu Nautilus Arena ekipu su dalje rasplesala razna vedra i nasmijana lica na Exotic Laguna i Zion Beats stagevima. Silent Party kao i uvijek privukao je mnoge duše te osigurao dobru zabavu, no samo ako ste dočekali da dođete na red za upad.  

Sve u svemu, za prvo izdanje - genijalno, a kako je izgledalo možete pogledati u galeriji fotografija koju nam je omogućio naš odlični Sony Xperia XA1!

Piše: Kristian Bagarić
27.05.2017. 16:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh