« Hrvatska
objavljeno prije 11 godina i 1 mjesec
NADURENA PRIMADONA

SDP-u kazna od tri mjeseca bez love iz proračuna

Milanović je jednostavno morao nadureno dodati da je glavni revizor HDZ-ovac, umjesto da pošteno prizna glupost svoje stranke

Sve smo čuli osim: Sami smo si krivi
Sve smo čuli osim: Sami smo si krivi (Arhiva)
Više o

Zoran Milanović

,

SDP

,

kazna

,

revizija

Državni ured za reviziju objavio je da je nadležnom saborskom odboru dostavio prijedlog da SDP te nezavisni zastupnici Vladimir Bilek i Furio Radin na tri mjeseca izgube pravo na redovito godišnje financiranje iz državnog proračuna jer u zakonskom roku nisu objavili godišnje financijsko izvješće na svojim web-stranicama.

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović izjavio je da će stranačkim kolegama u saborskom Odboru predložiti da izglasaju odluku Državnog ureda za reviziju, ali i najavio da će SDP svoja prava pokušati obraniti pred Upravnim sudom.

Milanović je kritizirao zakonske odredbe po kojima se, kako je rekao, drastično kažnjava i minimalno kašnjenje u objavi izvješća, dok isti tretman nema nepotpuno ili loše izvješće.

Naravno, od njega se nije moglo čuti da je SDP jedini krivac što dobiva kaznu jer se nije držao slova zakona, a kamoli o laganju njegovih stranačkih kolega kad se otkrilo da nisu na vrijeme dostavili izvješće.

29.03.2013. 04:04:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh