« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
OČEKIVANO

SDP ne vjeruje Vladi da odustaje od izmjena ZOR-a

Zoran Milanović kaže kako je neozbiljno tako dugo najavljivati izmjene zakona, a kad se prikupi 800.000 potpisa, jednostavno odustati

zoran milanović referendum ZOR
zoran milanović referendum ZOR (Danijel Tuškan/Cropix)
Više o

Zoran Milanović

,

SDP

,

ZOR

,

Zakon o radu

,

novčanica

Zoran Milanović je u petak navečer komentirao najavu da je vlada danas popodne iz saborske procedure povukla prijedlog izmjena Zakona o radu. Šef SDP-a kaže kako je to bio očekivan potez.

"Vjerojatno se boje suda građana", rekao je Milanović koji je posjetio karlovačke Dane piva.

Po njegovu mišljenju referendum treba održati bez obzira na najavu o odustajanju od izmjena "jer nam nitko ne jamči da ova vlada za mjesec dana neće ponovno staviti zakon u proceduru. Ja im ne vjerujem", rekao je Milanović.

>> Sindikati idu u prosvjede ako se ne raspiše referendum o ZOR-u

Neozbiljno je, kazao je, četiri mjeseca najavljivati zakonske izmjene, a kad se skupi 800.000 potpisa, jednostavno odustati. Da su to mislili učiniti, trebali su nas poštedjeti svega u vezi s prikupljanjem potpisa, a da su mislili ozbiljno, išli bi do kraja.

Ocijenio je da je sastanak Županijske organizacije SDP-a u Karlovcu bio priprema za parlamentarne izbore za godinu dana.

"Iako je očito da izbori neće biti prijevremeni, nego za oko godinu dana, mi radimo posao. Karlovac je u VII. izbornoj jedinici u kojoj je SDP na prijašnjim parlamentarnim izborima pobijedio, a na idućim će izborima rezultati biti još bolji, ali da bi se to postiglo, treba puno raditi", zaključio je Milanović. (hina/metro-portal)

04.09.2010. 00:37:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh