« Svijet
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
UPRAVO SLIJEĆEM...

Schwarzenegger i Medvedev dopisuju se preko Twittera

Schwarzeneggeru, dobrodošli u Moskvu, tweetao je ruski predsjednik Medvedev guverneru Kalifornije

Schwarzenegger i Medvedev
Schwarzenegger i Medvedev (Getty Images)
Više o

Arnold Schwarzenegger

,

Dmitrij Medvedev

,

Twitter

Guverner Kalifornije Arnold Schwarzenegger je u nedjelju, nakon dolaska u posjet Moskvi posvećenog razvoju novih tehnologija, izmijenio nekoliko poruka na twitteru s ruskim predsjednikom Dmitrijem Medvedevom.

"Upravo slijećem u Moskvu. Dan je vrlo lijep. Nestrpljiv sam da se vidim s pred. Medvedevom", napisao je Schwarzenegger na adresi KremlinRussia_e. "Schwarzeneggeru, dobrodošli u Moskvu. Očekujem susret s vama i vašim izaslanstvom u Skolkovu", odgovorio je Medvedev. Skolkovo je mjesto u blizini Moskve što ga je Medvedev odabrao za stvaranje centra visoke tehnologije, po uzoru na Silicijsku dolinu.

Medvedev, koji je u lipnju posjetio kalifornijsku Silicijsku dolinu, pozvao je guvernera Schwarzeneggera u posjet Rusiji, izrazivši tada želju za osnivanjem nečeg sličnog u moskovskoj regiji. Schwarzenegger u Rusiju stiže s izaslanstvima tvrtki poput Googlea, Intela i Microsofta, a s ruskim bi se predsjednikom trebao sastati u ponedjeljak. Razgovarat će o novim tehnologijama.

Medvedev, koji je u rujnu navršio 45 godina, odlučio je angažirati se na modernizaciji Rusije. Redovito koristi internet i razne društvene mreže.(hina/metro-portal)

10.10.2010. 22:42:05
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh