« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
SAZNAJEMO

Scholl - WOW nokti na pritisak gumba

Inovativni Velvet Smooth set za njegu noktiju, za rezultate kao iz salona, u vlastitom domu

Uredite nokte sami!
Uredite nokte sami! (Scholl)
Više o

nokti

,

Scholl

,

njega noktiju

Njega noktiju osnovni je element svakodnevnog održavanja ljepote kod žena. Kod njege stopala, dotjerivanje noktiju po važnosti je odmah iza održavanja higijene stopala i podrezivanja noktiju, što vrijedi i za lijepe ruke, za koje su preduvjet zdravi, sjajni nokti. No turpijanje i dotjerivanje noktiju na stopalima i rukama za mnoge je prilično zamoran zadatak.

Stvarno dobri rezultati mogu se uglavnom postići samo skupom i dugotrajnom pedikurom i manikurom. Iz tog razloga Scholl sada nudi električni set za njegu noktiju za jednostavnu uporabu u vlastitom domu i nokte s WOW efektom.

Lijepi nokti koje možete ponosno pokazati u ljetnim sandalama ne dolaze sami po sebi nego su rezultat kontinuirane i pažljive njege. Trostruka kombinacija turpijanja, zaglađivanja i poliranja stvara sjajne nokte zdrava izgleda uz WOW efekt.Do sada se to moglo postići samo profesionalnom ili zamornom pedikurom/manikurom, no sada takvu njegu možete provoditi i kod kuće pritiskom na gumb - uz novi Scholl Velvet SmoothTM set za njegu noktiju. Jedinstveni sustav omogućuje njegu noktiju profesionalne kvalitete, uz maksimalnu jednostavnost korištenja. Uz Scholl Velvet SmoothTM set za njegu noktiju, nokti s WOW efektom su zajamčeni - ne samo na stopalima, nego i na rukama.

Tri koraka do noktiju s WOW efektom

Za postizanje savršenih rezultata uz Scholl Velvet SmoothTM set za njegu noktiju, njega se treba provoditi u tri koraka: turpijanje, zaglađivanje i poliranje. U pakiranje su uključene tri različite brusne glave, koje se jedna za drugom mogu jednostavno umetnuti u uređaj i koristiti pri dvije brzine. Oscilirajuće glave nježno postižu WOW rezultate u tri koraka:

  • U prvom koraku nokti se trebaju isturpijati u željeni oblik. Kod noktiju na rukama oblik možete mijenjati prema vlastitoj želji, ali kod noktiju na nogama, nokte turpijajte u četvrtast oblik kako ne bi urastali u kožu.

  • U drugom koraku, zagladite površinu noktiju kako biste izgladili nepravilnosti i najbolje pripremili nokte za poliranje.

  • Posljednji je korak nježno poliranje čime će nokti dobiti prirodan sjaj - WOW.

Sa savršenu završnu njegu, dostupno je ulje za njegu noktiju koje sadrži 7 hranjivih biljnih ulja: jednostavno se nanosi priloženom četkicom, za još sjajnije i zdravije nokte.

Više od obične njege stopala

Novi Scholl Velvet SmoothTM set za njegu noktiju revolucionarno je proširenje asortimana Scholl Velvet Smooth (Velvet Smooth rašpica za stopala i asortiman za njegu koji uključuje kupku za stopala i intenzivni serum). Sada je njega stopala, osim što ih čini mekim i lijepim, upotpunjena profesionalnom njegom noktiju kod kuće. I ruke mogu zasjati u punom sjaju - za zdrave, sjajne nokte s WOW efektom, na rukama i stopalima. Tako je jednostavno, uz Velvet SmoothTM set za njegu noktiju, za više informacija o ostalim proizvodima kliknite ovdje.

Cijene i dostupnost

Velvet SmoothTM set za njegu noktiju dostupan je u maloprodaji po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299,99 kuna. Također su dostupni Velvet Smooth ulje za njegu noktiju (7,5ml, preporučena maloprodajna cijena 59,90 kuna) kao i zamjenske glave za njegu noktiju po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 74,90 kuna.

06.05.2016. 10:53:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh