« Glazba
objavljeno prije 12 godina i 11 mjeseci
FESTIVAL

Schengenfest 2011 u Vinici na Kupi

Organizatori su se pobrinuli da program ove godine bude još bolji i dinamičniji s raznolikom i promišljenom koncertnom ponudom

I Edo Maajka na Schengenfestu
I Edo Maajka na Schengenfestu (Schengenfest)
Više o

Edo Maajka

,

Dubioza kolektiv

,

Schengenfest

Već četvrtu godinu zaredom će se u najtoplijem mjesecu u godini, od 5. do 8. kolovoza 2011., na prekrasnoj lokaciji uz rijeku Kupu, na granici s Hrvatskom u Vinici održati nadaleko najtopliji festival - Schengenfest 2011! Poznati su glavni izvođači, koji će vas grijati ili hladiti, ovisno o potrebama u ovim vrućim, ljetnim danima! Grupe Niet, Pankrti, Prljavo Kazalište, Vlado Kreslin i Mali Bogovi, S.A.R.S, Dubioza Kolektiv, Kultur Shock, Edo Maajka i mnogi drugi!

Organizatori su se pobrinuli da program ove godine bude još bolji i dinamičniji s raznolikom i promišljenom koncertnom ponudom koja na jednom mjestu okuplja mlade nade, perspektivne grupe i već renomirane glazbene zvijezde. Prošle godine glavni izvođači bili su Elvis Jackson, Alien, Hladno pivo, Big foot mama, Jinx, Laibach te Boban i Marko Markovič orkestar. Posljednjih godina su nastupali i Magnifico, Alya s bendom, Siddharta, Dan D, Trkaj & Rapostoli, 6pack Čukur, Psihomodopop, StrojMachine te mnogi drugi.

Važna je činjenica da se ove godine Schengenfest održava na novoj lokaciji koja je od prethodne lokacije udaljena samo 100 metara zračne linije jer su organizatori htjeli biti sigurni da neće ponestati prostora za one željne prvoklasne zabave. Prema tome, sve je spremno za opušteno kampiranje i ludo trodnevno partijanje, a ulaznice za festival već su u prodaji. Cijena do 29. lipnja iznosi 39 eura i dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima.

Prošli festivali urezani su u pamćenje mnogih glazbenika, posjetitelja i medija koji opisuju Schengenfest kao nešto najsvježije među slovenskim festivalima! Nevjerojatno dobra atmosfera, prirodna bogatstva, kvalitetna glazba i drugi programi te ljubaznost lokalnog stanovništva pridonose tome da se na festivalu svi osjećaju odlično.

Naravno, tome je pridonijela i odlična organizacija i podrška medija te lokalne zajednice. Organizatori, KUD Bela Krajina kažu da svake godine pokušavaju naučiti nešto novo i eliminirati pogreške te žele zahvaliti svojim posjetiteljima, kako bi festival postao što prepoznatiji i još bolji.

15.07.2011. 16:13:23
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh