« Film
objavljeno prije 9 godina i 10 mjeseci
BOX OFFICE

Scarlett Johansson ubila boga u Herkulu

Najuzbudljiviji je ipak bio obračun na vrhu između rimskog poluboga i suvremene božice seksa, no Herkul nije imao šanse

Komad s pištoljem je dobitna kombinacija
Komad s pištoljem je dobitna kombinacija (Arhiva)
Više o

box office

,

zarada u kinima

,

film Lucy

Čak šest novih filmova pojavilo se ovog vikenda u američkim kinima od kojih su četiri ušla među prvih deset: adaptacija romana Johna Le Carrea „Najtraženiji čovjek" poznata i po jednom od posljednjih glumačkih nastupa Philipa Seymoura Hoffmana otvorila je na desetom mjestu, gerijatrijski rom-kom Roba Reinera „I tako to ide" s Diane Keaton i Michaelom Douglasom flopnuo je na broju 8, a Woody Allen krenuo je s prikazivanjem svog novog filma „Magic in the Moonlight" u svega nekoliko kina i zabilježio vrlo solidan posjet, no 17 kino dvorana ipak nije dovoljno da bi ostvario rezultat za Top 10.

Najuzbudljiviji je ipak bio obračun na vrhu između rimskog poluboga i suvremene božice seksa. Pokazalo se, međutim, da je to u svemu bila neravnopravna bitka.

Teško je zamisliti išta seksipilnije od seksi žene s pištoljem u ruci. A kad je dotična Scarlett Johansson, onda niti bicepsi i tricepsi rimskih bogova tu ne mogu ništa. Isprva se baš i nije očekivalo da će SF triler „Lucy" Luca Bessona imati takav box office potencijal, no kako se vrijeme premijere primicalo postajalo je sve jasnije da i mlado i staro i muško i žensko uživa u Scarlett koja je ovdje ne samo superzgodna nego u superpametna budući da slično kao i kolege iz „Planeta majmuna" koristi neku supstancu koja joj omogućava da iskoristi sav potencijal svog mozga. Rezultat je 44 milijuna dolara u prvom vikendu, dok je „Herkul" s Dwayneom Johnsonom ostao na drugom mjestu sa 29 milijuna, što je još uvijek bolje od očekivanja.

Cijel izvještaj iz američkih kina možete pročitati na filmskom portalu Nemilosrdni gadovi.

http://nemilosrdnigadovi.com/usboxoffice27072014/

28.07.2014. 09:41:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh