« Znanost
objavljeno prije 4 godine i 1 mjesec
DOĐITE

SC Znanstveni kafić- Tehnologija, javnost i svijet

Osnovna pitanja /kontroverze kojima će se baviti ova tribina/ radionica su tehnologija kao biotehnologija, javnost selfija i društvenih mreža kao antipod javnom interesu i suvremeni svijet kao biokemijski algoritam

Bit će zanimljivo, dođite
Bit će zanimljivo, dođite (Kultura promjene)
Više o

SC kultura promjene

,

SC Znanstveni kafić

Gošće drugog izdanja SC Znanstvenog kafića koji će se održati u četvrtak, 27. veljače su Maja Uzelac i Karmen Ratković. Tribina/radionica naziva Tehnologija, javnost i svijet ima za cilj senzibilizirati građane na aktualnim kontroverzama u smjeru razmišljanja i djelovanja u lokalnoj zajednici. 

Počinjemo u 18:00 u kafiću &TD-a ( Savska 25), a ulaz kao i sudjelovanje su besplatni. Moderator je Luciano Rossa.

Osnovna pitanja /kontroverze kojima će se baviti ova tribina/ radionica su tehnologija kao biotehnologija, javnost selfija i društvenih mreža kao antipod javnom interesu i suvremeni svijet kao biokemijski algoritam - gdje se čovjek postupno preobražava u hakirano biće.

Gošće tribine demonstrirat će svoj način rada na tim temama u lokalnoj zajednici s građanima, kako ih osvještavaju, ohrabruju i podržavaju u transformiranju očišta kroz komunikaciju (razvijanjem empatije i asertivnosti), kooperaciju (prevođenjem osobnih potreba u javni interes), kritičko mišljenje (primjenom majeutičke metode) i transparentno donošenje odluka (razvijanjem odgovornosti).

25.02.2020. 16:31:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh