« Život
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
TEST

Saznajte koliko će trajati vaša veza

Ako vam znanstvenici s prestižnog Stanforda tvrde da mogu s velikom sigurnošću reći kakva je sudbina vaše veze nakon ispunjavanja kratkog testa... jedino što možete je isprobati!

Jeste li zauvijek zajedno ili...?
Jeste li zauvijek zajedno ili...? (DataRobot)
Više o

veza

,

kraj veze

,

trajanje veze

Veze traju onoliko koliko to partneri mogu podnijeti, jednom je netko rekao, no predviđanja o sudbini veze obično su prilično subjektivna i utemeljena na mitovima i urbanim legendama. Ipak, kad se time pozabavi ekipa sa Sveučilišta Stanford, sve dobiva neku drugu, višu dimenziju.

Tako ispada da umjesto trganja latica cvijeća trebamo ispuniti test koji je napravila tvrtka Data Robot na temelju znanstvenih podataka i prepustiti umjetnoj inteligenciji da nam odredi sudbinu veze.

Ukratko, tvrtka DataRobot napravila je stranicu na kojoj kažu da mogu predvidjeti budućnost vaše veze nakon nekoliko kratkih pitanja o vama i vašoj vezi, pa vi preventivno odmah kliknite na gornji link...

Znanstvenici kažu da su analizirali tisuće parova tijekom nekoliko godina, a softveraši su svoj test skratili na šest najvažnijih pitanja kako bi otkrili tajnu uspjeha vaše veze.

Šef kompanije Greg Michaelson rekao je za Business Insider da su otkrili 150 ključnih znakova koji će pokazati je li veza uspješna ili ne i da su to saželi na šest pitanja.

Softver će vam nakon odgovorenih pitanja o bračnom stanju, duljini veze, razlici u godinama, broju djece, rodbini, obrazovanju... reći koliko je izgledno da ćete ostati i sljedeće dvije godine u vezi, a moći ćete vidjeti i analizu svakog odgovora.

Probajte... ako se usudite!

31.05.2017. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh